Γυναίκα

Business Coaching: Ευελιξία ή ‘Σταθερότητα’

Business Coaching: Ευελιξία ή ‘Σταθερότητα’
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ευελιξία ή ‘Σταθερότητα’ – Flexibility VS Stability. Μεγάλη η ανάγκη για ευελιξία αυτή την περίοδο γιατί η καθημερινότητά μας έχει πολλές ανατροπές, ανασφάλειες και ασάφειες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ισορροπία και η οργάνωση είναι επιτακτικές, αλλά δεν εξαρτώνται από εμάς πάντα.

Το πιο συχνό αίτημα στο Business Coaching αυτή την περίοδο είναι ο κατάλληλος συνδυασμός κάθε μέρα αλλά και τα μελλοντικά πλάνα.

Το ωράριο συχνά διαταράσσεται ή επιμηκύνεται και η συχνή εργασία από το σπίτι μας εμπλέκει με πολλές ακόμη δραστηριότητες. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί εργαζόμενοι άρχισαν να βλέπουν τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης εργασίας γιατί τους προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες. Δεν είναι όμως έτοιμοι για τέτοια βήματα και νιώθουν ανασφάλεια.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: H ζωή έχει πολλά επεισόδια και αξίζει να τα διερευνήσουμε. Και αυτές δεν είναι αποφάσεις που τις παίρνουμε χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία.

Θα χρειαστούμε γνώση, ζύγισμα και ορίζοντα για να κινητοποιηθούμε.

 

Η σχέση Coaching διαρκεί 3-6 μήνες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζονται πολλοί άνθρωποι, χρειάζονται μόνον ένα boost για να θέσουν νέες βάσεις. Για το λόγο αυτό, αν η επαγγελματική μετάβαση σας απασχολεί έντονα, η LifeFocus προγραμματίζει mini κύκλους 4 συνεδριών από τα μέσα Απριλίου μέχρι τέλος Ιουνίου! Μας το ζητήσατε, σας το προσφέρουμε!

Έτσι κι αλλιώς, με τη φιλοξενία στο eretikos.gr, έχετε δωρεάν την πρώτη συνάντηση, ώστε να γίνουν σαφή αυτά που λέμε και να συναποφασίσουμε αν οι νέοι μας κύκλοι σάς ταιριάζουν. Επόμενο βήμα? Διαδικασία συμβολαίου για αυτή τη μορφή συνεργασίας και 4 προσωπικές συναντήσεις των 60’ διαδικτυακά ή και από κοντά, αν οι covid συνθήκες το επιτρέψουν.

*Ευελιξία – η ικανότητα να κάνεις αμέσως τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να ανταποκρίνεσαι συνεχώς σε μεταβαλλόμενες ανάγκες

*Σταθερότητα – Παραμένω στην ίδια θέση ή στην ίδια (συνήθως επιθυμητή) κατάσταση.

(πηγή: Wiktionary.org)

Έλενα Σαράντη http://www.lifefocus.gr/  https://www.facebook.com/LifeFocusGR/

Δείτε επίσης:

Business coaching: Ξεσκεπάζοντας το ‘γιατί’ μας κερδίζουμε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X