Γυναίκα

Personal coaching: Η Μεθόδευση / Σχεδιασμός του Πλάνου.

Personal coaching: Η Μεθόδευση / Σχεδιασμός του Πλάνου.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα τέσσερα στάδια στο personal coaching. Μετά το 1ο βήμα, στο οποίο αναφερθήκαμε δύο εβδομάδες πριν*, Personal coaching: Η life focus δηλαδή την Αποσαφήνιση του Στόχου, ακολουθεί το 2ο βήμα : Η Μεθόδευση / Σχεδιασμός του Πλάνου.

Το Πλάνο Υλοποίησης κατασκευάζεται ξεκινώντας από το τελικό, το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Γίνεται κατασκευή και ορισμός των επιμέρους στόχων και βημάτων για τον καθένα από αυτούς. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, δομικό συστατικό είναι η αξιοποίηση των δυνάμεων του χαρακτήρα του πελάτη (coachee) και η διαχείριση των αδυναμιών και ευκαιριών που ανακαλύπτονται στη φάση αυτή από τον ίδιο.

http://www.lifefocus.gr/ ,https://www.facebook.com/LifeFocusGR

Όσο διαρκεί αυτό το βήμα, συναποφασίζονται μικρές εβδομαδιαίες δράσεις που βάζουν σε εφαρμογή ένα νέο τρόπο σκέψης, πιθανά. Με τη μέθοδο αυτή, που είναι από τα κυρίαρχα στοιχεία της εξαρχής ‘δέσμευσης’ του coachee σ αυτό το coaching ταξίδι του, διερευνάται η σύνδεση της πραγματικής εμπειρίας με το αρχικό πλάνο.

Άλλωστε, αν θέλουμε να αποτυπώσουμε το coaching σε γράφημα, ο ένας άξονας θα ήταν αυτός της Αυτογνωσίας και ο άλλος της Δράσης.

Μείνετε κοντά μας, σε δύο εβδομάδες θα αναφερθούμε στο 3ο από τα 4 στάδια της σχέσης coaching. Eν τω μεταξύ, είμαστε ανοικτοί στα σχόλια και τις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήσετε  Lifefocus  με την Έλενα Σαράντη http://www.lifefocus.gr/  https://www.facebook.com/LifeFocusGR/

 

Business coaching: Οι δουλειές μας, Στάση Ζωής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X