Γυναίκα

Personal coaching: Η life focus σας προσφέρει δωρεάν την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση

Personal coaching: Η life focus σας προσφέρει δωρεάν την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από ένα σύντομο ταξίδι που κάναμε στον κόσμο των 5 αισθήσεων τις προηγούμενες εβδομάδες, είμαστε προετοιμασμένοι να αναρριχηθούμε στην Άνοιξη, αυτή την υπέροχη εποχή που όλα ανθίζουν και ανοίγουν και που τα τελευταία χρόνια διαρκεί λίγο.

Αλλαγές πολλές την τελευταία 15ετία, για αυτό και έχει ανθίσει κι η ανάγκη για το Coaching. Το Coaching δεν είναι θεραπεία, είναι Συνειδητοποίηση Δυνάμεων, Ενίσχυση και Οριοθέτηση – Υλοποίηση πλάνου. Ποιου πλάνου? Αυτού που ο πελάτης στο Coaching, ο coachee, επιλέγει και εκφράζει συνειδητά και με σαφήνεια.

Αυτό είναι το 1ο βήμα ξεκινώντας personal coaching: Η Αποσαφήνιση του στόχου. Στην αρχή, ονομάζεται ‘αρχικό αίτημα’ και απαιτούνται μερικές συναντήσεις έως ότου το αίτημα γίνει συγκεκριμένος στόχος. Η επιλογή του coach είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώσουμε εμπιστοσύνη και να γίνουμε για ένα μικρό διάστημα συνοδοιπόροι στη διαδρομή αυτή.

Διαφορετικά, επικοινωνήστε μαζί μας. Λόγω της φιλοξενίας στο eretikos.gr έχετε δωρεάν την πρώτη συνάντηση (διαδικτυακά), διάρκειας έως 90’, προκειμένου να διερευνήσουμε αν αυτός ο τρόπος σας ταιριάζει και αν σας ταιριάζουμε κι εμείς. Θα είναι χαρά μας.

http://www.lifefocus.gr/ ,https://www.facebook.com/LifeFocusGR

Κορονοϊός και Business coaching υπάρχει λύση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X