Γυναίκα

Δερμάτινο μπουφάν: Η φετινή του εκδοχή το θέλει φθαρμένο

Δερμάτινο μπουφάν:  Η φετινή του εκδοχή το θέλει φθαρμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα εξαιρετικά φθαρμένα, ταλαιπωρημένα δερμάτινα μπουφάν έχουν γίνει περιζήτητη επιλογή. Είναι  ένα κλασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η φετινή του εκδοχή όμως… το θέλει φθαρμένο.

Εκτός από τα φθαρμένα δερμάτινα μπουφάν και σακάκια, αυτή η ιδέα που παραπέμπει στο μεταχειρισμένο look είναι ένα θέμα που βλέπουμε και στα αξεσουάρ – από φθαρμένες ζώνες, παπούτσια αλλά και τσάντες.

Φθαρμένο δερμάτινο μπουφάν: Η νέα άφιξη στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα

Πώς θα φορέσουμε όμως με επίκαιρο τρόπο ένα φθαρμένο δερμάτινο που μοιάζει ή ακόμη καλύτερα που είναι πραγματικά vintage;

Φυσικά, με τζιν!

Συνδυάστε, λοιπόν, το δερμάτινό σας με τζιν (όσο πιο παλιό μοιάζει, τόσο το καλύτερο) ακόμα με ένα σκούρο μπλε και καφέ τζιν. Φορέστε κατά προτίμηση ένα vintage δερμάτινο σε καφέ απόχρωση, χωρίς εννοείται να αποκλείεται και το μαύρο. Ένα μπλουζάκι σε λευκό ή άλλου ουδέτερου χρώματος και τα μποτάκια σας και είστε έτοιμη για κάθε μέρα.

Φορέστε το με ένα μάξι φόρεμα

Δημιουργήστε ένα ανάπαντεχο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ένα υπερμεγέθες  ξεθωριασμένο δερμάτινο με ένα μάξι φόρεμα, από αέρινο φλοράλ μέχρι ένα πλεκτό μακρύ ή ένα σέξι βραδινό.

Με διαφορετικά ή ίδιο παντελόνι

Φυσικά, μπορείτε να ταιριάξετε το δερμάτινο σας σε συνδυασμό με ένα ίδιο  παντελόνι. Ένα ξεβαμμένο δερμάτινο κοστούμι φοριέται άψογα.

Με μίντι ή μίνι φούστα

Δημιουργήστε ένα 90s στιλ ταιριάζοντας το δερμάτινό σας με μια μίντι φούστα και ψηλές μέχρι το γόνατο μπότες. Αν πάλι το στιλ σας είναι η μίνι, μην διστάσετε!

Με cargo παντελόνι

Τα cargo ή στρατιωτικά παντελόνια δεν μας εγκαταλείπουν ούτε αυτή τη σεζόν. Αναμείξτε τα με ένα φθαρμένο δερμάτινο κατά προτίμηση πιο κοντό και στενό και δημιουργήστε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Τα στρατιωτικού τύπου μποτάκια ή τα sneakers σας θα σας συνοδέψουν με άνεση και στιλ στην καθημερινότητά σας.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X