Γυναίκα

Επιστροφή στη γυμναστική μετά τις διακοπές

Επιστροφή στη γυμναστική μετά τις διακοπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι δύσκολο στις διακοπές μας να κρατήσουμε το πρόγραμμα ασκήσεων, περπάτημα και διατροφής. Λίγο η ζέστη, οι διακοπές ε και θα πιούμε και θα φάμε, ο ήλιος που θέλουμε να κάτσουμε ακίνητες με τις ώρες στην ξαπλώστρα για να μαυρίσουμε, η θάλασσα θα μου πείτε το κολύμπι είναι άσκηση ακυρώνεται όμως αν πιούμε μπύρες μετά… Εξάλλου διακοπές είναι να διακόπτεις κάθε συνήθεια που σου θυμίζει την καθημερινότητά σου.

Όλα αυτά λοιπόν μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας.

Τώρα όμως γυρίσαμε και πρέπει να ξαναμπούμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας, στο πρόγραμμά μας και να βρούμε τους ρυθμούς μας. Είναι λίγο δύσκολο δε λέω αλλά ας κάνουμε κάποιες κινήσεις που θα μας ξεσηκώσουν.

Φροντίστε να διαθέσετε χρόνο για τον εαυτό σας, και μισή ώρα αρκεί, χειριστείτε εσείς τις μέρες και την ώρα που σας βολεύει.

Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την άσκηση και τι σας ταιριάζει, σε συνδυασμό πάντα με διατροφή.

Ξεκινήστε να βλέπετε βίντεο με διάφορες ασκήσεις, θα σας ξεσηκώσει. Ο eretikos.gr έχει βάλει πολλά βίντεο όπως αυτό.

Θυμηθείτε η γυμναστική είναι και ένας τρόπος να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος και το στρες. Πάρτε την απόφαση και ξεκινήστε στο σπίτι, με ένα απλό περπάτημα έστω για 10 λεπτά. Δείτε το βίντεο παρακάτω και καλή αρχή σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποίηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X