Γυναίκα

Εξώπλατα φορέματα: Η πιο καυτή τάση του καλοκαιριού

Εξώπλατα φορέματα: Η πιο καυτή τάση του καλοκαιριού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη αίγλη και κομψότητα στην γκαρνταρόμπα σας αυτό το καλοκαίρι, τότε επενδύστε σε  ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα.

Αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικά ή υπερβολικά, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση. Είτε προτιμάτε ένα κλασικό εξώπλατο, είτε ένα σχέδιο με έξω τους ώμους, αυτά τα φορέματα προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε την πλάτη σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των εξώπλατων φορεμάτων είναι η ευελιξία τους – μπορούν να φορεθούν ως καθημερινά, στην παραλία ή για την πιο επίσημη εμφάνισή σας και συνδυάζονται ανάλογα με τη διάθεσή σας και τις προτιμήσεις σας.

Τα φορέματα με έξω τους ώμους αποτελούν βασικό στοιχείο της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας εδώ και αρκετά χρόνια και δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα. Αυτό το στιλ είναι τέλειο για όσες θέλουν να αναδείξουν τους ώμους τους διατηρώντας τα πράγματα αριστοκρατικά.

Όταν συνδυάζετε ένα φόρεμα με έξω τους ώμους, τα αξεσουάρ είναι το κλειδί. Εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή κολιέ μπορούν να τραβήξουν την προσοχή προς τα πάνω στο πρόσωπό σας ενώ προσθέτουν λάμψη στο ντύσιμό σας.

Τα φορέματα με έναν ώμο είναι μια δημοφιλής τάση εδώ και αρκετό καιρό. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς προσθέτουν μια επιπλέον γοητεία στην εμφάνισή σας. Με τη μία πλευρά εκτεθειμένη και την άλλη καλυμμένη, δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας που απλά σαγηνεύει.

Αυτά τα φορέματα κυμαίνονται από μακριά μέχρι κοντά και στιλ κοκτέιλ. Το καλύτερο μέρος τους είναι ότι ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και μπορούν να φορεθούν σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις.

Τα φορέματα με τιράντες είναι εδώ και χρόνια μια καλοκαιρινή επιλογή. Είναι ευέλικτα, άνετα και ιδανικά για ζεστό καιρό. Οι λεπτές τιράντες είναι αέρινες, θηλυκές καθιστώντας τα φορέματα τον τέλειο τρόπο για να αναδείξετε τους ώμους και την πλάτη σας.

 

Τα φορέματα με δέσιμο στο λαιμό είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και σέξι ύφους. Αυτό το στιλ διαθέτει συνήθως ψηλό ντεκολτέ, με κορδέλες που δένουν πίσω από τον λαιμό, αφήνοντας την πλάτη σας εκτεθειμένη. Σε διάφορα μήκη, από μίνι έως μάξι, γίνονται κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα με τα φορέματα halter είναι ότι κολακεύουν πολλούς σωματότυπους. Η ψηλή λαιμόκοψη επιμηκύνει τον κορμό σας ενώ τραβά την προσοχή στους ώμους και τα χέρια σας.

Το styling ενός εξώπλατου φορέματος μπορεί να δυσκολεύει μερικές φορές, αλλά με τα σωστά αξεσουάρ και αυτοπεποίθηση, θα κάνετε τα κεφάλια να στρέφονται όπου κι αν πάτε.

  • Πρώτα φροντίστε να φοράτε τα κατάλληλα εσώρουχα – ένα στράπλες ή αυτοκόλλητο σουτιέν λειτουργεί καλύτερα για αυτόν τον τύπο φορέματος.
  • Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, κρατήστε τα απλά και αφήστε την πλάτη σας να μιλήσει. Ένα λεπτό κολιέ ή μικρά σκουλαρίκια είναι τέλεια συμπληρώματα σε ένα εξώπλατο φόρεμα.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X