Γυναίκα

Η τσάντα μπαγκέτα που κάνει θραύση στο Παρίσι

Η τσάντα μπαγκέτα που κάνει θραύση στο Παρίσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Amélie Pichard από το 2011 λάνσαρε τη μάρκα της και έκτοτε έχει μείνει πιστή στο μοναδικό της σύμπαν… Για παράδειγμα οι ιδιαίτερες δερμάτινες μπότες που θύμιζαν τρίχωμα αγελάδας, οι τσάντες με απομίμηση κροκό, στολισμένες με χρυσά κροκοδειλάκια ή οι χάρτες της Γαλλίας σε δαχτυλίδια. Η διαφορετικότητά της, μακριά από τις επιταγές της μόδας, της χάρισαν κοινό που αγαπά ακριβώς αυτό με μία αίσθηση νοσταλγίας.

Αυτή τη φορά η σχεδιάστρια Amélie Pichard εμπνέεται από το γαλλικό παραδοσιακό ψωμί και δημιουργεί ένα αληθινά cult αξεσουάρ! Μία τσάντα στο σχήμα και το χρώμα της μπαγκέτας που συμπληρώνει με έναν διασκεδαστικό τρόπο το γαλλικό στιλ.

Η τσάντα-μπαγκέτα ονομάζεται “Michard” και είναι φτιαγμένη από ξύλο ακακίας και κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: μία σαν φάκελος για να κρατηθεί στο μπράτσο μας (όπως παραδοσιακά κρατιέται μία φρατζόλα μπαγκέτας) ή  κρεμασμένη από τον ώμο με μία λεπτή χρυσή αλυσίδα. Χειροποίητα σκαλισμένες στο ξύλο και βαμμένες στις Φιλιππίνες έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΠΗΓΗ:Womanidol

Celine Dion: Τους ξετρέλανε όλους με την κάπα της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X