Γυναίκα

Καφέ χρώμα είναι το νέο μαύρο η νέα τάση της μόδας

Καφέ χρώμα είναι το νέο μαύρο η νέα τάση της μόδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το καφέ, σε όλες τις αποχρώσεις και τους τόνους του, γίνεται βασικό στην γκαρνταρόμπα μας. Το χρώμα έγινε από αδιάφορο, σε απαραίτητο και θα μπορούσε να αντικαταστήσει το μαύρο πολύ σύντομα.

Συνδυάζεται με πολλά χρώματα, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το γαλάζιο και μάλιστα στην έντονη απόχρωση το πετρόλ δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με το καφέ. Το κίτρινο κάνει μοναδική αντίθεση, το πράσινο θυμίζει κάτι από τη φύση, ενώ το γαλάζιο χαρίζει μία σοφιστικέ διάθεση. Και βέβαια συνδυάζεται με το κλασικό μαύρο, λευκό, μπλε αλλά και με το γκρι.

Ιδιαίτερα οι σοκολατί τόνοι του καφέ δημιουργούν μία μοναδική αισθητική με το γαλάζιο

Για ένα πιο trendy και κομψό total brown look, μπορούμε να παίξουμε όχι μόνο με τα υφάσματα, αλλά και με τους καφέ τόνους. Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό αλλά εντυπωσιακό.

Από τις πασαρέλες φθινόπωρο 2022-χειμώνας 2023: Jason Wu // Michael Kors // Altuzarra

Ένα σακάκι καφέ σουέντ, σας επιτρέπει να παίξετε με το υλικό και να δημιουργήσετε ένα total brown look. Μπορούμε να το σετάρουμε σε ένα παντελόνι κοστούμι ή με τζιν και καφέ πουλόβερ με ένα ζευγάρι σουέντ μποτάκια. Μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση.

Ένα σουέντ σακάκι σε τόνους του καφέ ταιριάζει με όλα και για όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν θα φύγει ποτέ από την ντουλάπα σας

Αυτή τη σεζόν, το καφέ ήρθε σε ευγενή υλικά όπως το σουέντ και το δέρμα. Σε δέρμα, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση, και μην ξεχνάτε ότι αποτελεί μία ακόμη πολύ μεγάλη τάση της σεζόν.

Με σκούρο μπλε, με γκρι και με μαύρο, οι συνδυασμοί είναι αξιοπρόσεκτοι και πολύ μοντέρνοι

ΠΗΓΗ: womanidol.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X