Γυναίκα

Μοκασίνια τα παπούτσια που θα φορεθούν το φθινόπωρο

Μοκασίνια τα παπούτσια που θα φορεθούν το φθινόπωρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα μοκασίνια είναι τα παπούτσια που αντικαθιστούν τις μπότες μας αυτό το φθινόπωρο. Δεν είναι απλώς ένα κλασικό παπούτσι αλλά ένα είδος υποδήματος με πολλές εκδοχές και άπειρους συνδυασμούς.

Συνδυάστε τα με ένα απλό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι στενό ή φαρδύ και σακάκι.

Τα μοκασίνια δεν είναι μόνο μαύρα τολμήστε σε χρώμα ή σε δίχρωμα, ταιριάζουν με όλα τα ρούχα.

Μοκασίνια: Τα παπούτσια που αντικαθιστούν τις μπότες μας αυτό το φθινόπωρο!

Με καμπαρντίνα πάνω από φούστα ή φόρεμα και καλσόν δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ. Ολοκληρώστε το με ένα ζευγάρι loafers (και κάλτσες πάνω από το καλσόν σας αν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον) και θα είστε στο φθινοπωρινό πνεύμα.

Ο συνδυασμός μοκασίνια με φόρεμα ή φούστα είναι μια εμφάνιση για όλο τον χρόνο που προσφέρει μία θαυμάσια λύση. Ανεξάρτητα από το μήκος που θα επιλέξετε (αν και τα μάξι είναι πολύ της μόδας αυτό το φθινόπωρο), σίγουρα θα είστε άνετες και κομψές.

Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και μοκασίνια είναι ιδανικός συνδυασμός. Με μια ζακέτα ή ένα πουλόβερ στους ώμους σας και τζιν, είναι μια τέλεια «στολή» για να την υιοθετείτε κάθε φορά που δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Εννοείται με κάποιο δερμάτινο ρούχο. Ο συνδυασμός δερμάτινα μοκασίνια με άλλες δερμάτινες λεπτομέρειες είναι ο αγαπημένος μας τρόπος για να καλωσορίσουμε τον πιο κρύο καιρό.

ΠΗΓΗ: womanidol

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X