Γυναίκα

Το Φθινόπωρο τολμήστε τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς

Το Φθινόπωρο τολμήστε τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Φθινόπωρο  επιτρέπει τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς είτε μοντέρνους είτε κλασσικούς. Επιλέξτε 6 υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων.

1. Κόκκινο με γαλάζιο

Τολμήστε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Το κόκκινο είναι ένα κορυφαίο χρώμα αυτή τη σεζόν.

Ένας ακόμα υπέροχος συνδυασμός είναι φυσικά με αποχρώσεις του καφέ και κυρίως με σκούρο καφέ της σοκολάτας. Για παράδειγμα, φορέστε ένα κόκκινο φόρεμα με ταμπά μπότες, ένα καφέ μάλλινο παλτό με μακριά γραμμή, μια κόκκινη ή καφέ τσάντα.

2. Μουσταρδί με σκούρο γκρι

Δημιουργήστε μία εμφάνιση με διαφορετικές υφές, όπως πλεκτά, σατέν και δέρμα σε γκρι ανθρακί και μετά συνδυάστε το με ένα μεγάλο μουσταρδί φουλάρι ή μπλούζα.

Το μουσταρδί ταιριάζει επίσης πολύ καλά με μπορντό και σκούρο πράσινο για πιο λαμπερό ντύσιμο. Για να πετύχετε αυτό το look, συνδυάστε ένα πράσινο φόρεμα με ένα μουσταρδί φουλάρι και ένα μάλλινο παλτό σε μπορντό χρώμα.

3. Σοκολατί με καμηλό

Το σοκολατί καφέ και το καμηλό είναι ένας κλασικός συνδυασμός, σικάτος και για όλες τις εποχές.

Συνδυάστε ένα σοκολατένιο πουλόβερ με μια καφέ σουέτ ζώνη και ταλαιπωρημένα καφέ στρατιωτικά μποτάκια με ένα καμηλό παλτό. Θα φαίνεστε και θα νιώθετε τόσο κομψή.

4. Λαδί με τζιν

Συνδυάστε ένα λαδί μπουφάν με ένα στενό ζιβάγκο και κλασικό τζιν αλλά και σκούρο ή λευκό τζιν. Φορέστε σουέντ μοκασίνια σε ένα ποπ χρώμα και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε την εμφάνιση με έναν αποσπώμενο γιακά από ψεύτικη γούνα για μια απροσδόκητη πινελιά πολυτέλειας.

5. Ναυτικό μπλε με ασημί

Γιατί να φοράτε συνεχώς μαύρο όταν μπορείτε να επιλέξετε ένα σκούρο ναυτικό μπλε; Δοκιμάστε ένα σκούρο τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο με και ένα navy σακάκι και συμπληρώστε την εμφάνιση με ασημί πινελιές: λαμπερά μοκασίνια (πολύ της μόδας τα ασημί) και ασημένια κοσμήματα όπως ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Ο συνδυασμός του σκούρου μπλε με ασημί μεταλλικό χρώμα αναδεικνύει αμέσως το τζιν και όλα τα άλλα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας. Επιπλέον, είστε έτοιμες για να πάτε από τη δουλειά… στο μπαράκι ή σε ένα πάρτι.

6. Μαύρο, λευκό και μία έντονη χρωματική πινελιά

Δοκιμάστε ένα μαύρο κοστούμι με  συνδυασμούς έντονων χρωμάτων, όπως ένα ρουμπινί ή φούξια ως βάση για μια λαμπερή, εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΠΗΓΗ: womanidol

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X