Γυναίκα

Personal coaching: Είναι η Αφή η αίσθηση της δύναμης ας κάνουμε μια περιγραφή

Personal coaching: Είναι η Αφή η αίσθηση της δύναμης ας κάνουμε μια περιγραφή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αφή η πιο περιφρονημένη αίσθηση. Είναι σαν την αναπνοή: Συμβαίνει ασυνείδητα τις περισσότερες φορές και σπάνια την εκτιμάμε. Για αυτό και το αίσθημα της Αφής συνδέεται έντονα με το mindfulness, (επίγνωση, προσοχή, χρόνος και αποδοχή).

Όταν καταφέρνουμε να αφουγκραστούμε αυτό που μας προκαλεί, συγκεντρωμένοι για λίγη ώρα, χωρίς κριτική και ανώφελους συνειρμούς, η αίσθηση είναι όμορφη.

Όταν μία όμορφη αίσθηση επαναλαμβάνεται, και τη συνειδητοποιούμε, βάζουμε τις βάσεις για τη θετικότητα στη ζωή μας. Είναι ένα λιθαράκι για να προχωράμε. Ένα προσωπικό λιθαράκι του καθενός από εμάς, που ακόμη και χωρίς να το μοιραστούμε, μας τονώνει και μας δυναμώνει.

Σήμερα δε θα φέρω εικόνες με παραδείγματα γιατί η ποικιλία στην Αφή είναι εξαιρετικά εύφορη και υποκειμενική και προτιμώ να μη σας επηρεάσω.

Θα είναι χαρά μου να δω τα σχόλιά σας από μία δική σας περιγραφή.

Μέσα στο 2021, η LifeFocus συνεχίζει με προκλήσεις και παιχνίδια, αναπαράγοντας τις δικές σας δυνάμεις και τη δική σας θετικότητα.

Για το Φλεβάρη, η LifeFocus, φιλοξενούμενη από το site αυτό eretikos.gr, σας προσφέρει μία δωρεάν συνεδρία 1,5 ώρας, με στόχο να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο του coaching, να σιγουρευτείτε εάν ένα τέτοιο ταξίδι θα σας βοηθούσε και πώς ακριβώς λειτουργεί.

Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι personal + business coach practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 . Είναι μία από τους συγγραφείς του βιβλίου ‘Το Coaching στη Ζωή μας’ εκδόσεις i-write, Νοε 2019 και μέλος του Δ.Σ. του ελληνικού συνδέσμου coaching HCA/EMCC Greece – www.lifefocus.gr.  http://www.lifefocus.gr/  https://www.facebook.com/LifeFocusGR

Personal coaching: Πόσες μυρωδιές έχετε εντοπίσει

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X