Γυναίκα

Personal coaching: Με 3 ακούσματα που θα θέλατε να ξανά ακούσετε, κερδίζετε

Personal coaching: Με 3 ακούσματα που θα θέλατε να ξανά ακούσετε, κερδίζετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε προηγούμενο άρθρο για το Personal coaching η Life Focus σας βοήθησε με διαγωνισμό  να περιγράψετε τις πέντε αισθήσεις.  Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με τις αισθήσεις ας δούμε πώς…

Οι πέντε αισθήσεις – Ακοή

Έχετε αποφασίσει τι θα σας κάνει να νιώσετε καλά αυτή την περίοδο?
Ας μην ορίζουν 100% οι εξωγενείς συνθήκες τη διάθεση και τους στόχους μας.

Μπορείτε να απομονώσετε ωραία ακούσματα? Θέλετε να τα ξανα-ανακαλύψετε?
Τι μπορείτε να γράψετε για αυτά ? Ποιους ευχάριστους συνειρμούς σάς προκαλούν?

Μια ωραία φωνή που ακούσατε να μιλάει, μνήμες μια συναυλίας, ηχητικές λεπτομέρειες από τη φύση, μια καλή ηχογράφηση, ένα βιντεάκι που τραβήξατε, ο ήχος μιας ήρεμης αναπνοής…

Παίξτε μαζί μας αυτή την περίοδο, και κερδίστε. Αρκεί να σχολιάσετε στη σελίδα μας στο Facebook LifeFocus – γράφοντας 3 ακούσματα που σας δημιούργησαν ευχάριστη διάθεση. Η LifeFocus, μέσω της φιλοξενίας στο eretikos.gr, θα σας προσφέρει 3 δωρεάν συνεδρίες μέχρι τα Χριστούγεννα , μία κάθε 3 ημέρες.
Σκεφτείτε κι εμείς είμαστε εδώ για σάς.

Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 .

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook . Είναι μία από τους 13 συγγραφείς του βιβλίου ‘το coaching στη ζωή μας και μέλος στο ΔΣ του ελληνικού συνδέσμου coaching (HCA/EMCC Greece)

Personal coaching: Οι πέντε αισθήσεις- Μπορείτε να τις περιγράψετε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X