Γυναίκα

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να αποκτήσετε ρυτίδες

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να αποκτήσετε ρυτίδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφτασε καλοκαίρι και όλες θέλουμε να χάσουμε βάρος γρήγορα. Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους όμως απώλειας βάρους είναι το πώς επηρεάζει το πρόσωπο μας και το δέρμα μας. Αποτέλεσμα μιας γρήγορης δίαιτας: να αποκτήσουμε χαλαρή επιδερμίδα και να δημιουργήσει ρυτίδες και ραγάδες.

Υπάρχουν πολλά πράγματα και εύκολα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και να αποφύγετε τις ρυτίδες. Δεν θα πούμε να κόψουμε τα τσιγάρα ή τα ποτά για να μην κάνουμε ρυτίδες γύρω από το στόμα ή να μην πιούμε για να μην παχύνουμε λες και μόνο αυτά τα δύο φταίνε.

Υπάρχουν άλλα που μπορεί κανείς να τα κάνει με πιο ευκολία.

  1. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα από βούτυρο κακάου και να περιέχει βιταμίνες C και E, οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Βάλτε ενυδατική κρέμα μια φορά το πρωί και πάλι τη νύχτα πριν πάτε για ύπνο.
  2. Πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα – τουλάχιστον οκτώ ποτήρια. Το πόσιμο νερό είναι απαραίτητο για να διατηρείτε το δέρμα σας υγιές και ελαστικό. Επίσης  το πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει στην λιποδιάλυση.
  3. Τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά όλη την ημέρα. Αυτά τα τρόφιμα παρέχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για την υγεία του δέρματος σας και συμβάλλουν επίσης στην ενυδάτωση του σώματος.
  4. Άσκηση αρκετές φορές την εβδομάδα. Ενώ η άσκηση μπορεί να αυξήσει την απώλεια βάρους, βοηθάει στην σύσφιξη του δέρματος.
  5. Δίαιτα: Αυτό είναι ένα θέμα που ο καθένας πρέπει να το χειριστεί μόνος του όπως τον βολεύει. Η καλύτερη λύση είναι ένας διαιτολόγος αν χρειάζεται και όχι την δίαιτα της φίλης μας.

Αυτά τα απλά, εύκολα και χωρίς κόστος μπορείτε να τα βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να δημιουργήσουν ρυτίδες. Εδώ μιλάμε και δίνουμε λύσεις για σχέση απώλεια βάρους και ρυτίδες.

 

Ένα στα επτά παιδιά παγκοσμίως γεννιούνται με πολύ χαμηλό βάρος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X