Γυναίκα

Πως να φορέσετε τα παντελόνια καμπάνα

Πως να φορέσετε τα παντελόνια καμπάνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα παντελόνια καμπάνα έχουν ένα εξαιρετικό ευέλικτο στιλ. Μπορεί να είναι casual, μπορεί να είναι ιδιόρρυθμο, μπορεί να είναι επίσημο και μπορεί να είναι εκκεντρικό.

Είναι σίγουρα κάτι που δεν θα αποφύγετε… και για έναν επιπλέον λόγο: Κολακεύουν!  Δεν σε κόβουν στους αστραγάλους και «σαρώνουν» τις γυναικείες καμπύλες με μία υπέροχη γραμμή.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα παντελόνια καμπάνα που ήρθαν για να μείνουν!

Ποιο είναι το  σωστό μήκος για τα παντελόνια καμπάνα;

Θα βρείτε πολλές συμβουλές αλλά αν διαβάσετε αρκετά, πολύ σύντομα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι είναι ό,τι λειτουργεί για εσάς.

Σε εκείνο που φαίνεται να συμφωνούν όλες οι στιλιστικές συμβουλές είναι ότι το μήκος έχει σημασία και ότι το τελείωμα του παντελονιού πρέπει να «γλείφει» το επάνω μέρος του παπουτσιού σας.

Γι’ αυτό, αν πρόκειται να φορέσετε διαφορετικά παπούτσια,  ίσως να πρέπει να επενδύσετε σε περισσότερα από ένα παντελόνια, διαφορετικά θα φαίνονται ή πολύ κοντά ή πολύ μακριά.

Σύμφωνα με το παραπάνω σημείο, αν φοράτε συνήθως τα παντελόνια καμπάνα με τακούνια, η αλλαγή με flat θα τα κάνει να σύρονται στο έδαφος, με αποτέλεσμα να λερώσουν ή και να… κουρελιαστούν στο κάτω μέρος.

Παίξτε σε ρετρό ύφος με μοντέρνα ανατροπή

Η δεκαετία του ’70 είναι φυσικά παρελθόν! Αλλά αν σας αρέσει το ρετρό, φυσικά υπάρχουν τρόποι. Συνδυάστε ένα ρετρό φαρδύ πουκάμισο ή μπλουζάκι και ένα ζευγάρι vintage γυαλιά για παράδειγμα, ή επιλέξτε ένα παντελόνι με ψυχεδελικά σχέδια και ένα απλό φανελάκι (που είναι πολύ της μόδας).

Για πιο επίσημο λουκ

Επειδή γενικά τα παντελόνια καμπάνα έχουν μία αρκετά χαλαρή γραμμή, φροντίστε να τα συνδυάσετε για πιο επίσημη εμφάνιση πάντα με μια υπέροχη τσάντα και μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ για να μην δείχνουν υπερβολικά χίπικα.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X