Γυναίκα

Στολίστε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς με φιόγκους

Στολίστε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς με φιόγκους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έφτασε και οι ετοιμασίες σίγουρα πολλές και δεν βρήκατε χρόνο για τον στολισμό του τραπέζιού. Σας έχουμε την λύση εύκολη, με εορταστική πινελιά αλλά και σικ.

Φιόγκοι και… φιογκάκια για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς!

Οι κορδέλες και οι φιόγκοι έχουν κατακτήσει… τη φετινή μόδα, οπότε βρήκαν τρόπο να εισχωρήσουν και στη γιορτινή διακόσμηση.

Χρησιμοποιήστε σατέν, οργάντζα, μετάξι, βελούδο, και δοκιμάστε να στολίσετε το τραπέζι σας με κάτι διαφορετικό, που μπορεί να ξεκινά από μίνιμαλ και «αυστηρό» μέχρι πολυτελές, πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό!

Το βελούδο είναι ένα πολυτελές ύφασμα που δίνει τον τόνο στον γιορτινό στολισμό. Σκεφθείτε ένα λευκό ή κρεμ τραπεζομάντιλο και σερβίτσια με μπορντό ή κόκκινους βελούδινους φιόγκους, ίδιο χρώμα κεριά και μερικά τριαντάφυλλα στον ίδιο τόνο.

Μικροσκοπικοί φιόγκοι από λεπτή μαύρη, ροζ (ή όποιο άλλο χρώμα θέλετε) κορδέλα που δένονται στο κάτω μέρος του ποτηριού της σαμπάνιας ή γύρω από την πετσέτα φαγητού στο πιάτο. Μία ακόμη ιδέα είναι να δέσετε ένα λεπτεπίλεπτο φιογκάκι με λίγο έλατο ή άλλο λουλούδια γύρω από τα μαχαιροπίρουνα.

Ανάλογα με τα χρώματα του τραπεζομάντιλου και των σερβίτσιων σας δημιουργήστε μία συνεκτική ατμόσφαιρα με εντυπωσιακούς βελούδινους φιόγκους π.χ. σε πράσινο σκούρο ή μπλε σκούρο που αποπνέουν τόσο γιορτινή όσο και πολυτελή διάθεση.

Από λευκό σατέν δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό φιόγκο για να στολίσετε το πιάτο του φαγητού ή για να το δέσετε στη βάση του ποτηριού του κρασιού ή της σαμπάνιας.

Οι μαύροι φιόγκοι θεωρούνται πλέον η κομψή και εορταστική επιλογή, ειδικά την Πρωτοχρονιά! Για ένα πολύ πιο επίσημο δείπνο, δημιουργήστε μοναδική ατμόσφαιρα με μαύρους φιόγκους στα πιάτα και πολλά κεριά!

ΠΗΓΗ:womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X