Γυναίκα

Δημιουργήστε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

Δημιουργήστε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις γιορτές χρειαζόμαστε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας περισσότερο από άλλες χρονιές. Μπορεί να μην κάνουμε party και ρεβεγιόν, θα κάνουμε όμως οικογενειακά. Τι πιο ωραίο για αυτό δημιουργήστε με τα παιδιά σας ή και μόνη και στολίστε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Δείτε τις φωτογραφίες και εμπνευστείτε με όμορφες απλές ιδέες που θα δώσουν στο σπίτι σας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στολίστε το τραπέζι σας γιορτινό, ακουμπήστε ένα βάζω με κλαδιά από πεύκο η έλατο, σε μια πιατέλα τοποθετήστε φωτάκια μπαταρίας και θα έχετε φτιάξει την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.No description available.

Η κουζίνα ένα μέρος στο οποίο φαντάζομαι θα περνάτε αρκετές ώρες, κάντε την γιορτινή στολίστε στεφανάκια, χριστουγεννιάτικες κούπες, πετσέτες και γλαστράκια με αλεξανδρινά. 

Ντύνουμε τις πόρτες με χιονάνθρωπο. Φτιάξτε το εσείς, τα υλικά που χρειάζεστε είναι χαρτόνια, μαρκαδόρους, ταινία διπλής όψεως και κορδέλες, όπως και να το φτιάξετε ωραίο θα είναι γιατί σημασία έχει η διαδικασία, τα γέλια και η χαρά.

Υπνοδωμάτιο, κρεμάστε πολλά φωτάκια, τοποθετήστε αγαπημένα σας στολίδια στα πόμολα, στην ντουλάπα σας, θα δώσουν ένα γιορτινό τόνο πριν πάτε για ύπνο αλλά και μόλις ξυπνάτε.Preparando o Natal : 24 Super Ideias Para a Decoração Natalina

 

Ναι στολίστε και το μπάνιο, δεν έχετε πετσέτες χριστουγεννιάτικες και έχετε κόκκινες σκέτες το ίδιο είναι αρκεί κάτι κόκκινο για να φτιάξετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.Κρεμάστε πράσινα κλαδιά με γκι ή κουκουνάρια αν έχετε, κόκκινη κορδέλα και στολίστε την εξώπορτα του σπιτιού σας. Βάλτε φωτάκια με μπαταρίες στις γλάστρες και στα παράθυρα σας.

 

Κηροπήγια και κεριά αν μπορείτε να τοποθετήσετε παντού, κάνουν την τέλεια χριστουγεννιάτικη ζεστή ατμόσφαιρα.No description available.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X