Ελλάδα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα. Οι άνεμοι κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά θα φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ. Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Στην Μακεδονία και στην Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά .Οι άνεμοι θα κυμαίνονται από 3- 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς ,στην κεντρική Μακεδονία τοπικά θα φτάσει έως και 35. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι και εκεί  αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στην Ήπειρο.h θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά έως και 4 μποφόρ.

Τζόκερ: Ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε 6,7 εκατ. ευρώ

Στην Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος, θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις, η θερμοκρασία θα είναι από 16 έως 33 βαθμούς, με ένταση των ανέμων από 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Κυκλάδες-Κρήτη παροδικές νεφώσεις με ανέμους βόρειους 6 με 7 και τοπικά θα φτάσουν έως 8 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνετε από 22 έως 29 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 33 .

Οργή από τον πατέρα της μικρής Αλεξίας για τη νομοθεσία

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα αίθριος ο καιρός, με θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Ρίγη συγκίνησης! Η Μυρτώ στη θάλασσα μετά από επτά χρόνια! (pic)

Αττική αίθριος ο καιρός με βορειοανατολικούς ανέμους 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί από 3 έως 4 μποφόρ, με θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

Δείτε ακόμη:

Πρωθυπουργός Δανίας: Η Γροιλανδία δεν είναι προς πώληση(pics)

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Παρθένι Θεσσαλονίκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X