Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Ηλιος με “δόντια” την Τετάρτη

Καιρός – Αρναούτογλου: Ηλιος με “δόντια”  την Τετάρτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά και αρκετό κρύο θα κυλήσει η Τετάρτη. Τοπικές συννεφιές θα σχηματιστούν πριν το μεσημέρι στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά και στη βόρεια Κρήτη, οι οποίες ίσως δώσουν κάποιες τοπικές ασθενείς βροχές ή μπόρες χιονιού στα ορεινά. Αργά το βράδυ θα συννεφιάσει και στη βόρεια Ελλάδα, χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα είναι ιδιαίτερα ξηροί κυρίως στα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο θα έχουν ένταση 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο 5 με 6 -τοπικά και 7 με 8- μποφόρ.

Τις πρωινές ώρες η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 0 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά ηπειρωτικά. Μέσα στην ημέρα θα φτάσει τους 11 με 14 βαθμούς, όμως ο βοριάς θα κάνει την αίσθηση του κρύου λίγο έως αρκετά πιο έντονη.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια με κάποιες συννεφιές οι οποίες ίσως αφήσουν κάποια ασθενή βροχή στα βόρεια και ορεινά μέχρι το μεσημέρι.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 5 με 6 μποφόρ -πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά στα 7 με 8- και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 5 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει επίσης αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 3 με 9 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι πιο συννεφιασμένος τις πρωινές ώρες, χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα. Μετά το μεσημέρι αυτές θα περιοριστούν στα πολύ νότια και στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια.

 

Σύντομο πέρασμα από βροχές στα ανατολικά θα έχουμε την Παρασκευή, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X