Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Καιρός – Αρναούτογλου: Πότε θα χιονίσει στην Αττική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια συμπαγή νέφωση η οποία ωστόσο θα κινηθεί γρήγορα στη χώρα ο καιρός της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου δεν θα έχουμε κάτι το σημαντικό και από το μεσημέρι και μετά ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στον θερμαϊκό στα 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά τους 16 βαθμούς, στα βόρεια από 8 έως 16 βαθμούς και στα νότια έως 16 βαθμούς.

 

Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 15 βαθμούς και στα ανατολικά από 15 έως 16.

 



Στην Αττική, θα έχουμε συννεφιές, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καθαρίσει. Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.

Αραιή συννεφιά θα έχουμε το πρωί στη Θεσσαλονίκη αλλά γρήγορα θα έχουμε ήλιο. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.



Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια και από την Λήμνο μέχρι και τα ΝΔ νησιωτικά θα έχουμε κάποιες ισχυρές μπόρες. Το Σάββατο θα έχουμε φαινόμενα πάλι στο Αιγαίο και κυρίως στο κεντρικό και στην υπόλοιπη Ελλάδα ηλιοφάνεια.

Την Κυριακή ένα ψυχρό μέτωπο θα επηρεάσει την χώρα μας και θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο, αλλά και χιονοπτώσεις σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια από τα 500 μέτρα και πάνω.

Τη Δευτέρα, νέες χιονοπτώσεις πάνω από τα 400 μέτρα θα έχουμε σε Εύβοια, βόρεια προάστια Αττικής, Βοιωτία και αν. Πελοπόννησο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X