Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Νέο κύμα με καταιγίδες – Πρόβλεψη ως τις 6 Μαρτίου

Σάκης Αρναούτογλου: Νέο κύμα με καταιγίδες – Πρόβλεψη ως τις 6 Μαρτίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο κύμα με καταιγίδες και έντονη συννεφιά τα επόμενα 24ωρα στην χώρα μας. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου έως τα ξημερώματα θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην δυτική Πελοπόννησο και στα δυτικά τμήματα της Χαλκιδικής μέχρι και την Πέλλα. Από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε νέα φαινόμενα με τοπικές βροχές σε Αττική, Θεσσαλία, Σποράδες και ΒΔ Πελοπόννησο, αλλά και σε Ημαθία και Πέλλα.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα περιοριστούν και το βράδυ θα έχουμε περισσότερες διάσπαρτες μπόρες.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 19 βαθμούς, στα δυτικά τους 22 και στα ανατολικά από 17 έως 18. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 19 και στα νότια τους 21.

Στην Αττική, θα έχουμε τοπικές βροχές τα ξημερώματα και το πρωί στα δυτικά θα έχουμε τοπικές μπόρες. Το βράδυ θα περιοριστούν τα φαινόμενα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.



 

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε έντονη συννεφιά και θα βρέξει σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα. Μέχρι το απόγευμα θα έχουμε συννεφιά και προς το βράδυ νέο πέρασμα με βροχές. Η θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς.

 



Την Πέμπτη, θα έχουμε βροχές στα κεντρικά της χώρας και από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά της χώρας.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης στο Ιόνιο οι νοτιάδες θα φτάσουν τα 7 και 8 μποφόρ και τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι ισχυρές καταιγίδες θα μετακινηθούν ανατολικά και θα φτάσουν μέχρι τα κεντρικά της χώρας.

Την Παρασκευή οι βροχές θα επιμείνουν στη δυτική Ελλάδα και θα φτάσουν μέχρι τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Μέσα στη νύχτα μάλιστα θα έχουμε και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πάνω από τα 1700 μέτρα. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα μετακινηθούν ανατολικότερα.

Το Σάββατο, βροχές θα έχουμε στα ανατολικά νησιωτικά, ενώ διάσπαρτες μπόρες θα έχουμε και στα δυτικά.

Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα περιοριστούν και ο καιρός θα φτιάξει.

Πάντως μετά τις 5/6 Μαρτίου ψυχρές αέριες μάζες από τη Ρωσία θα φτάσουν στην χώρα μας αλλάζοντας τις καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X