Παρασκήνιο

Καστανίδης: Ανοιχτή διαφοροποίηση για το Πολυτεχνείο και «καρφί» στην Φώφη!

Καστανίδης: Ανοιχτή διαφοροποίηση για το Πολυτεχνείο και «καρφί» στην Φώφη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την αντίθεσή του με την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να μην υπογράψει το κοινό κείμενο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα25, το οποίο «καταδικάζει την αντιδημοκρατική απόφασης της κυβέρνησης για καθολική απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων», εξέφρασε ο Χάρης Καστανίδης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της Φώφης Γεννηματά.

Πολυτεχνείο: Η αστυνομία έχει σχέδιο ακόμα και για Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Υπάρχουν δύο διακριτά μεταξύ τους θέματα.
1.Δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία με συγκεντρώσεις και πορείες.
2.Η απόφαση της κυβέρνησης,δια του αρχηγού της ΕΛΑΣ,να απαγορεύσει γενικώς τις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις είναι προδήλως αντισυνταγματική».

Παράλληλα, ο κ. Καστανίδης δεν παρέλειψε να αφήσει ένα «καρφί» κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όταν ένας χρήστης του Twitter τον ρώτησε: «Πολύ σωστά. Το κείμενο γιατί δεν το συνυπογράψατε μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης;» και ο ίδιος απάντησε:

Η Έλενα Ακρίτα παίρνει θέση για το Πολυτεχνείο! Ηλίθιοι και επικίνδυνοι

«Παρακαλώ, αλλού την ερώτηση».

Τέλος, σε ανάρτηση άλλου χρήστη που σημείωσε ότι «Βέβαια οι Μανιτάκης και Αλιβιζάτος (που δεν τους λες και δεξιούς) δεν συμφωνούν με την αντισυνταγματικότητα. Αλλά τι ξέρουν αυτοί…», ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε:

Η θλιβερή προσπάθεια του Αρκά να καλύψει την κυβερνητική πολιτική

«Αγαπητέ Λουκά, είναι απολύτως λογικό οι Αλιβιζάτος και Μανιτάκης να θεωρούν συνταγματική την γενική απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, διότι απλούστατα είναι οι συντάκτες του σχεδίου πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η κυβέρνηση για να κάνει τον πρόσφατο νόμο για τις συναθροίσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X