Κοινωνία

Αργησε το ασθενοφόρο και γυναίκα 63 ετών πέθανε στο πεζοδρόμιο

Αργησε το ασθενοφόρο και γυναίκα 63 ετών πέθανε στο πεζοδρόμιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Δεν έχουν τέλος τα τραγικά παραδείγματα από τη διάλυση του ΕΚΑΒ από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η νέα τραγωδία από αργοπορία ασθενοφόρου έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Χαλκιδική.

Πιο αναλυτικά, 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία ξεψύχησε σε πεζοδρόμιο, καθώς το ΕΚΑΒ έκανε πάνω από μία ώρα να φτάσει στο σημείο.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουνίου μία 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία στη Χαλκιδική, καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε να φτάσει στο σημείο.

Η 63χρονη συμμετείχε σε ομάδα που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στη Χαλκιδική, όταν περίπου στις 14:00 έφτασαν στο λιμάνι της Ουρανούπολης και ξεκίνησαν τη βόλτα στον οικισμό.

Τότε η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Παρά το ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε κατευθείαν από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου προς τον οικισμό της Ουρανούπολης έκανε 1 ώρα και 15 λεπτά για να φτάσει στο σημείο που ήταν η 63χρονη.

Στο ενδιάμεσο, η γυναίκα υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή.

Πέντε ασθενοφόρα εξυπηρετούν τη Χαλκιδική, τα οποία «δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες» όπως δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Πρόδρομος Δεβέλογλου.

Κατά τα λοιπά ο Αδωνις Γεωργιάδης λέει πως έπρεπε πρώτα να φτιάξουν την οικονομία και μετά την Υγεία γιατί έπρεπε να βρεθούν λεφτά. Για προσλήψεις αστυνομικών για τα πανεπιστήμια είχαν λεφτά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X