Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Πώς παγίδευσε την 15χρονη ο 48χρονος -Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ασπρόπυργος: Πώς παγίδευσε την 15χρονη ο 48χρονος -Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ασπρόπυργος: Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο μετά την καταγγελία γονέων 15χρονης

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον τρόπο που δρούσε ο 48χρονος το μεσημέρι στον Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο μετά την καταγγελία γονέων 15χρονης, σύμφωνα με τις οποίες της ζητούσε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και να προχωρά σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα κάτι που έκανε και εκείνος μπροστά της. Όλα αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της 15χρονης, από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2023, καθώς είχε καταφέρει να έχει διαδικτυακή επικοινωνία μαζί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 48χρονος κατηγορείται ότι είχε συναντήσει πέντε φορές την 15χρονη στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι της και το σχολείο της και φέρεται να προέβαινε συνεχώς σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο 48χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς σε έρευνες στην οικία του αλλά και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων, τσιγάρο με ινδική κάνναβη, πιστόλι, περίστροφο και πλήθος φυσιγγίων.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 48χρονο

Συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος μεσημβρινές ώρες της 7-3-2024 έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Επιπλέον, σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών καθώς έπειτα από έρευνες σε οικία, καθώς και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πλήθος ψηφιακών πειστηρίων,
αυτοσχέδιο τσιγάρο με ινδική κάνναβη βάρους -0,9- γραμμ.,
πιστόλι,
περίστροφο και
πλήθος φυσιγγίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X