Κοινωνία

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Κόρινθο

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Κόρινθο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δημοτικό Συμβούλιο στην Κόρινθο: Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες, Δευτέρα (19/6) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Κορίνθου, με τον τέως δήμαρχο, Αλέκο Πνευματικό, να τσακώνεται με σπρωξιές και βρισιές με πολίτες.

Όπως αναφέρει το loutrkai365.gr, η ένταση ξεκίνησε όταν μιλούσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, ο οποίος μιλώντας για τα γήπεδα αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις».

Η αναφορά αυτή ήταν που προκάλεσε την ένταση με τον κόσμο να ρωτάει «ποιος το είπε αυτό;» και ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου να λέει «όποιος και να το είπε, είναι μαλ…».

Στη συνέχεια, ο Αλέκος Πνευματικός βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας επιτακτικά και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου «ποιός πο..στης το είπε αυτό;», με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X