Κοινωνία

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για πορνογραφία ανηλίκων – 30χρονος εκβίαζε 15χρονη

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για πορνογραφία ανηλίκων – 30χρονος εκβίαζε 15χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε τέσσερις υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων, συλλαμβάνοντας τέσσερις άνδρες ηλικίας 21, 27, 30 και 75 ετών.

Απειλούσε 15χρονη ο 30χρονος

Όπως φάνηκε από την έρευνα, ο 30χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα, παραποίησε φωτογραφίες μία 15χρονης και στη συνέχεια την εκβίαζε.

Υπό το βάρος των απειλών, η ανήλικη του έστειλε πλήθος φωτογραφιών της με ευαίσθητο περιεχόμενο, τις οποίες εκείνος δημοσιοποίησε σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπεσε στα χέρια των Αρχών ύστερα από καταγγελία που έκανε η ανήλικη.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Όσον αφορά στον 75χρονο, ο οποίος είναι συνταξιούχος, κατηγορείται γιατί είχε αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές και κατέβασε πολλά αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων.

Για τους άλλους δύο συλληφθέντες αξιοποιήθηκαν πληροφορίες του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου κατά της Εκμετάλλευσης Παιδιών που ανέφεραν πως κατείχαν και διακινούσαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X