Κοινωνία

Δολοφονία Ζάκυνθο: Ελεύθερος ο εφοπλιστής που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια

Δολοφονία Ζάκυνθο: Ελεύθερος ο εφοπλιστής που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος μένει ο επιχειρηματίας και γόνος διεθνούς φήμης εφοπλιστικής οικογενείας, ο οποίος το πρωί παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στην ανακρίτρια για την υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφάτη στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2020.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, προηγήθηκε πολύωρη απολογία κατά την οποία η ανακρίτρια υπέβαλε πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων. Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ήταν με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Αυθόρμητα παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της κας Σιμοπούλου, Τακτικής Ανακρίτριας Ζακύνθου, ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας και γόνος διεθνούς φήμης εφοπλιστικής οικογενείας, κος Μ.Λ. Μετά από πολύωρη απολογία, όπου η κα Τακτική Ανακριτής υπέβαλε πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων, με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου απεφασίσθη ο κ. Μ.Λ. να μείνει ελεύθερος».

Ο εφοπλιστής κατηγορείται ότι εν γνώση του παραχώρησε στους κατηγορούμενους ως φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας το αυτοκίνητο και το πλωτό που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από το νησί μετά τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται πως, με βάση το ένταλμα, κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X