Επιλογές

Εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή: Οι Αρχές «γνώριζαν» το θύμα…

Εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή: Οι Αρχές «γνώριζαν» το θύμα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών, ο Β.Χ., παλιός γνώριμος των Αρχών, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από το νεκροταφείο στην Αγία Παρασκευή.

Και όταν λέμε… παλιός γνώριμος, εννοούμε από ποινικές υποθέσεις, αφού φέρεται να είχε εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών και εκβιασμών.

Τι συνέβη στην Αγία Παρασκευή;

Μία δολοφονία που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, έρχεται να προστεθεί στη λίστα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στον κόσμο της νύχτας που ξεκίνησε με το «συμβόλαιο θανάτου» του Βασίλη Στεφανάκου στις αρχές του χρόνου.

Ο ¨πόλεμος¨ των νονών της νύχτας και οι 11 μεγάλοι αρχηγοί

Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας και ο γεννημένος το 1967 Β.Χ. βρίσκονταν στη θέση του οδηγού σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας Fiat, το οποίο είχε σταθμεύσει επί της οδού Νεαπόλεως, λίγα μέτρα από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πιθανώς είχε δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η πινακίδα του Ι.Χ. αυτοκινήτου «βγαίνει» σε όνομα γυναίκας, ηλικίας 60 ετών.

Αγ. Παρασκευή: Μαφιόζικη επίθεση έξω από το νεκροταφείο

Σύμφωνα με μαρτυρίες μία μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες προσέγγισε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τον συνοδηγό να ανοίγει πυρ και να πετυχαίνει τουλάχιστον τρεις φορές τον 51χρονο, ο οποίος σχεδόν ακαριαία έπεσε νεκρός. Μία από τις σφαίρες τον έχει βρει στο πρόσωπο.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δολοφονία Αγ. Παρασκευής: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X