Θέμα

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα συγκλονίζει- Πυροβολισμοί στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο και αυτοκτόνησε

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα συγκλονίζει- Πυροβολισμοί στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο και αυτοκτόνησε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα συγκλονίζει: Πεθερός φέρεται να σκότωσε τον γαμπρό του και να αυτοκτόνησε. Ο Ηλικιωμένος φέρεται να ήρθε από την Θεσσαλονίκη και τραυμάτισε θανάσιμα τον γαμπρό του στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου.

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου. Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί νόμιζε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμενε ο γαμπρός του και η κόρη του.

Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας. Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει.

Ο 64χρονος δράστης αλλά και αυτόχειρας κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη όπου μένει και έστησε την ενέδρα στο θύμα, έξω από το γκαράζ του σπιτιού του γαμπρού του επί της οδού Κυζίκου, εκτελώντας εν ψυχρώ τον 39χρονο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας για να διερευνήσουν το συμβάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X