Κοινωνία

Φρικτό τροχαίο στο Φάληρο: Ανετράπη Πυροσβεστικό όχημα και πλάκωσε ΙΧ!

Φρικτό τροχαίο στο Φάληρο: Ανετράπη Πυροσβεστικό όχημα και πλάκωσε ΙΧ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρικτό τροχαίο: Το πρωί της Δευτέρας (10/10) στο Φάληρο συνέβη ένα απίστευτο τροχαίο και συγκεκριμένα έξω από το νοσοκομείο Metropolitan!

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Πυροσβεστικό όχημα ανετράπη της πορείας του και πλάκωσε ΙΧ, ενώ στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν κι άλλα οχήματα!Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για την υγεία των εμπλεκόμενων ατόμων στο τροχαίο αυτό, όμως από την εικόνα που βλέπουμε δυστυχώς φαίνεται η κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη!

Φρικτό τροχαίο στο Φάληρο: Ανετράπη Πυροσβεστικό όχημα και πλάκωσε ΙΧ!

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, στην περιφερειακή οδό – Δύο τραυματίες (Video)
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (7.10) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιφερειακή οδό στο ύψος του κόμβου Νεάπολης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να τραυματιστούν.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης όταν τρία αυτοκίνητα που κινούνταν στο ρεύμα προς τα δυτικά συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν, ενώ στο σημείο έφτασε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τραυματία.

Εξαιτίας της καραμπόλας η κίνηση στο σημείο διεξάγεται με δυσκολία και έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων έως τον κόμβο της Τούμπας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X