Κοινωνία

Γιατί έγινε το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Γιατί έγινε το διπλό φονικό στα Ανώγεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια όπου έπεσαν νεκροί ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές – που είχαν λυθεί προ πολλού – αλλά ένα… παρκάρισμα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη. Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο. Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.

Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν πάλι μία έντονη λογομαχία ενώ ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε ανάμεσά τους προσπαθώντας να τους χωρίσει ενώ τους φώναζε “Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε”. Ωστόσο, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις καθώς βγήκαν και τα όπλα. Όταν ο 63χρονος είδε τα πιστόλια μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατεύσει ωστόσο δέχθηκε τα πυρά και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες είχαν αρκετές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, τα σπίτια τους βρισκόταν στον ίδιο δρόμο σε απόσταση μόλις 20 μέτρων. Οι δύο νέοι, όπως είναι φυσικό, μεγάλωσαν μαζί και πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X