Κοινωνία

Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της κόρης του

Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της κόρης του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε το πρωί και διεκόπη για αύριο, Τρίτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας, η δίκη για την δολοφονία της Αντζελίνας Πέτρου , ο πατέρας της κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να δολοφόνησε την 28χρονη κόρη του, την Πρωτοχρονιά του 2019, στο προάστιο Αλεπού της Κέρκυρας. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Βασίλειος Νουλέζας, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως η διαδικασία πήρε αναβολή για αύριο, διότι απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας.

Ειδικότερα, στο ακροατήριο δεν εμφανίστηκαν, η μητέρα της 28χρονης, η οποία είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά ούτε τέσσερις βασικοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ο σύντροφός της και η νονά της. Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, η πρόεδρος της έδρας διέταξε την βίαιη προσαγωγή των πέντε μη εμφανισθέντων μαρτύρων κατηγορίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που σκότωσε την κόρη του στην Κέρκυρα

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, κατέθεσε αίτημα διακοπής, ώστε να επιτραπεί να ταξιδέψει η μάρτυρας υπεράσπισης, που έγινε επίσης δεκτό και δόθηκε η σχετική εντολή στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 28χρονης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στον κήπο του σπιτιού του! Τα κίνητρα του φρικιαστικού εγκλήματος ήταν ρατσιστικά, καθώς η 28χρονη διατηρούσε σχέση με Αφγανό μετανάστη. Η 28χρονη δεν υπέκυπτε στην απαίτηση του πατέρα της να σταματήσει να βλέπει τον νεαρό Αφγανό. Ο τσακωμός την Πρωτοχρονιά ήταν και ο τελευταίος πατέρα και κόρης… Το θύμα έπειτα από έντονο διαπληκτισμό φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερόβεργα, που επέφεραν το θάνατό της.

Δείτε ακόμη:

Αντιδράσεις για τη μεταγωγή του απεργού πείνας κρατούμενου φοιτητή Βασίλη Δημάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X