Κοινωνία

Οικογενειακή τραγωδία: Τα συγκλονιστικά σημειώματα του 40χρονου (pics)

Οικογενειακή τραγωδία: Τα συγκλονιστικά σημειώματα του 40χρονου (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί στη Νέα Σμύρνη, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όταν ένας πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του, παρασύροντας στο θάνατο και τα δύο του ανήλικα παιδιά.

Ο 43χρονος αυτόχειρας και παιδοκτόνος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων και σύμφωνα με το κοινωνικό του περιβάλλον, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν προβληματισμένος. Σύμφωνα με τους ίδιους, το πρόβλημα ήταν ο δικαστικός Γογλοθάς του με την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από τρία χρόνια.

Ο Δημήτρης Σκουτέλης, έβλεπε τα παιδιά του όποτε του επιτρεπόταν. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ένα από αυτά που θα τα είχε μαζί του. Τα δίδυμα αγόρια είχαν κοιμηθεί στο σπίτι του χθες το βράδυ. Εκείνος, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε γράψει στον τοίχο:

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 40χρονος επισμηνίας έκλεισε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, πυρπολώντας σωρό από ρούχα, στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο ο ίδιος τη ζωή του, όσο και τα δυο δίδυμα του παιδιά, ηλικίας 8 ετών, από τις αναθυμιάσεις, για να εκδικηθεί τον πεθερό του. 

Οι πυροσβέστες όταν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα είδαν σοκαρισμένοι τις σορούς των παιδιών και του αυτόχειρα, καθώς και τα ιδιόχειρα σημειώματα που είχε αφήσει ο 40χρονος σε όλο το σπίτι… Τα παιδιά ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, όπως και αυτός. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων και εκείνος στο «Γεννηματάς», αλλά ήταν αργά και για τους τρεις.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X