Κοινωνία

Ηλιούπολη: Έρευνα για κύκλωμα σωματεμπορίας – Τα νέα στοιχεία και οι αποκαλύψεις της κοπέλας

Ηλιούπολη: Έρευνα για κύκλωμα σωματεμπορίας – Τα νέα στοιχεία και οι αποκαλύψεις της κοπέλας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργανωμένο κύκλωμα trafficking πίσω από την υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη. Τους έχει κατονομάσει όλους στην Αστυνομία, έχει δώσει όλα τα στοιχεία, για άτομα που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.

Μιλώντας για το κύκλωμα trafficking η συνήγορος της 19χρονης σημείωσε:

«Κάποιος την πήγαινε στον πελάτη δεν ήταν μόνος του ο αστυνομικός. Κάποιος άλλος συνδεόταν αλλού, υπήρχε ένα sait που είχε ανεβασμένη τη φωτογραφία του κοριτσιού και την πουλούσε. Υπ’αρχουν φωτογραφίες και άλλων κοριτσιών είτε με είτε χωρίς τη συναίνεσή τους. Μιλάμε για κύκλωμα που έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί».

Τα νέα στοιχεία και οι αποκαλύψεις της κοπέλας

Η υπόθεση με τις καταγγελίες της 19χρονης από την Ηλιούπολη για 39χρονο αστυνομικό (σ.σ.: σε καθεστώς αργίας με το ερώτημα της απόλυσης) και τον πατέρα της, ότι ασελγούσαν σε βάρος της, την χτυπούσαν και την εξέδιδαν, ανοίγει έναν κύκλο ερευνών για οργανωμένο κύκλωμα trafficking.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει και εξετάζεται αν το κύκλωμα είχε σχέση με studio ή καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί USB, σκληροί δίσκοι, κινητά, που βρέθηκαν στο σπίτι-κολαστήριο. Από αυτά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές θα βρεθούν αποκαλυπτικά στοιχεία για την ύπαρξη και την λειτουργία του κυκλώματος, που θεωρείται ότι λειτουργούσε.

Επιπλέον στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι η 19χρονη κοπέλα στην καταγγελία της κάνει λόγο για τρία ακόμα πρόσωπα.

Παράλληλα μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο ταυτότητες, που είχε δηλωθεί η απώλειά τους. Η μία από τις δύο ήταν μάλιστα η υπηρεσιακή ταυτότητα του αστυνομικού, την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ως χαμένη. Η δεύτερη ανήκει σε πολίτη που επίσης είχε δηλώσει την απώλειά της

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του αστυνομικού. Αυτό θεωρούν ότι θα τους δώσει περισσότερες πληροφορίες, με νέες καταγγελίες που θα γίνουν, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, τόσο του αστυνομικού όσο και του πατέρα της 19χρονης.

Σε κάθε περίπτωση, έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας σχολίαζε, ότι πρόκειται για υπόθεση με «ουρά», ενώ συνεχίζει η έρευνα για τα «έργα και τις ημέρες» του πατέρα της 19χρονης. Όσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X