Καιρός

Κακοκαιρία Carmel: Στα «λευκά» και η Κρήτη – Απίστευτες εικόνες

Κακοκαιρία Carmel: Στα «λευκά» και η Κρήτη – Απίστευτες εικόνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επέλαση της κακοκαιρίας Carmel έκανε αισθητή την παρουσία της και στην Κρήτη, με πολλές περιοχές του νησιού να έχουν καλυφθεί από πέπλο χιονιού, δημιουργώντας ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο των Χανίων. Η πρόσβαση στις ορεινές περιοχές προς το παρόν είναι εφικτή, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε εικόνες από τα χιονισμένα Χανιά:

Κρήτη: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός

Με τη μετακίνηση του χαμηλού βαρομετρικού ανατολικότερα, ομαλοποιούνται οι καιρικές συνθήκες στα κεντρικά ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Έτσι για την Κρήτη τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου – σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη – αναμένεται να επικρατήσει ηπιότερος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικότερα τμήματα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειώνονται τις πρωινές ώρες στους ορεινούς όγκους.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα κυμανθεί μεταξύ των 6 και 13 βαθμών.

Νωρίς το πρωί πάντως και αργά το βραδιά το κρύο θα είναι έντονο, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και εσωτερικά τμήματα του νησιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X