Κοινωνία

Κοινωνικό πείραμα: Βγαίνει ραντεβού στα τυφλά με… αναπηρικό αμαξίδιο – Δείτε αντιδράσεις

Κοινωνικό πείραμα: Βγαίνει ραντεβού στα τυφλά με… αναπηρικό αμαξίδιο – Δείτε αντιδράσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα, ο μπλόγκερ Max Rydada από τη Ρωσία, θέλησε να καταγράψει ποια θα ήταν η αντίδραση κάποιου, εάν έβγαινε ένα ραντεβού στα τυφλά με έναν άνθρωπο σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς να το ξέρει από πριν.

Ο ίδιος, έδωσε ραντεβού με κάποιες κοπέλες που είχε γνωρίσει διαδικτυακά και στη συνάντηση τις περίμενε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς όμως να τις έχει προειδοποιήσει από πριν για την κατάστασή του.

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Κάποιες κοπέλες με το που τον αντίκρισαν έφυγαν, άλλες ήταν αμήχανες, όμως πολλές έμειναν για το ραντεβού. Ο Βαντίμ από το Κρασνογιάρσκ, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι στην αγάπη δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Ο νεαρός άνδρας είχε έναν τραυματισμό και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Γνώρισε τη Νάστια, η οποία μένει στη Μόσχα και ήταν αυτή που τον προσέγγισε πρώτη.

Ενώ ο ίδιος φοβόταν μήπως η κατάστασή του θα την ενοχλούσε, η ίδια τον έκανε να καταλάβει ότι στους ανθρώπους δεν υπάρχουν περιορισμοί, παρά μόνο αυτοί που θέτουμε εμείς για τους εαυτούς μας. Το ζευγάρι, παρά την απόσταση, αποφάσισε να παντρευτεί και αποδεικνύει ότι αυτό που μετράει για την ευτυχία είναι ο άνθρωπος και όχι οι φυσικοί περιορισμοί.

eretikos

Δείτε ακόμη:

Ένοχη η Λόρι Λάφλιν: Παραδέχθηκε πως «λάδωσε» για να μπουν οι κόρες της στο πανεπιστήμιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X