Κοινωνία

Κορονοϊός: Προς «μπλόκο» στους ανεμβολίαστους από τα θεματικά πάρκα τα Χριστούγεννα

Κορονοϊός: Προς «μπλόκο» στους ανεμβολίαστους από τα θεματικά πάρκα τα Χριστούγεννα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ολομέλεια της Επιτροπής των Ειδικών που συνεδρίασε σήμερα (01.12.2021) εισηγείται στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, στα θεματικά πάρκα που λειτουργούν τις ημέρες των γιορτών, να εργάζονται μόνο εμβολιασμένοι και όχι ανεμβολίαστοι.

Νωρίτερα είχε γίνει επίσης γνωστό ότι οι ειδικοί εισηγούνται όσοι ανεμβολίαστοι πολίτες θελήσουν να πάρουν πιστοποιητικό νόσησης, να πρέπει να προσκομίζουν PCR τεστ και όχι rapid!

Σε ό,τι αφορά στα θεματικά πάρκα, μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σκέψεις για «μπλόκο» σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

«Έχουμε την αίσθηση ότι, είναι μια εποχιακή απασχόληση άρα οι άνθρωποι θα πιάσουν τώρα δουλειά εκεί, και με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι των παιδιών είναι ανεμβολίαστα, εφόσον για τους ενήλικες που τα συνοδεύουν ένα μεγάλο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι, πολύ λογικά να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους χώρους. Είναι χώροι διασκέδασης και κανείς δε θέλει να αποτελέσουν εστία μιας αναζωπύρωσης», είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση η κυβέρνηση δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X