Κοινωνία

Κτηνωδία στην Πάτρα: 23χρονος έσφαξε γατάκι σε πάρκο

Κτηνωδία στην Πάτρα: 23χρονος έσφαξε γατάκι σε πάρκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας 23χρονος από την Πάτρα σκότωσε ένα γατάκι και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως θέλει να το φάει ενώ είναι αντιμέτωπος με δέκα χρόνια κάθειρξης, σε μία σοκαριστική υπόθεση κτηνωδίας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είναι ο πρώτος που προφυλακίστηκε για ζωοκτονία από το περασμένο καλοκαίρι και βρέθηκε σε ένα πολυσύχναστο πάρκο με μία αυτοσχέδια λεπίδα.

Τότε έσφαξε το γατάκι που βρήκε μπροστά του ενώ το ανατριχιαστικό είναι πως κυκλοφορούσε με αυτό, ενώ περαστικοί τον είδαν μες στα αίματα και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, σύμφωνα με το MEGA.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έμειναν άναυδοι καθώς είδαν τον νεαρό που έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο να κρατά στο ένα χέρι το γατάκι και στο άλλο την λεπίδα.

«Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, είπε ότι ήθελε να το φάει», υπογράμμισε η δικηγόρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Ελένη Αρβανίτη.

Ο 23χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές του Κορυδαλλού από τον Ιούλιο.

«Διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει σώας τας φρένας, έναν ιδιαίτερα ψυχρό άνθρωπο. Έχει δηλαδή διαπιστωθεί ότι ο άνθρωπος ούτε κατά την τέλεση της πράξης δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά δεν έχει και κάποιο ψυχικό πρόβλημα», ισχυρίστηκε η κα Αρβανίτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X