Κοινωνία

Μάνδρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 14χρονο

Μάνδρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 14χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 14χρονο από την Μάνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του την Πέμπτη το βράδυ.

Ο 14χρονος, υποστηρίζει ότι το έγκλημα έγινε από λάθος και αυτή την ώρα οδηγείται στον ανακριτή ανηλίκων για να υπερασπιστεί αυτή την εκδοχή.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του ανήλικου που είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για συνέργεια και παραμέληση ανηλίκων αφέθηκε ελεύθερος και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα που του καταλογίζονται.

Η ιατροδικαστική έρευνα έριξε λίγο περισσότερο φως στο μυστήριο του πυροβολισμού. Eδειξε διαμπερές τραύμα στον αυχένα και πυροβολισμό από χαμηλό ύψος. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε τραύμα στο κεφάλι, ενώ η σωματοδομή της σορού φαίνεται να συνάδουν με τα όσα είπε ο 14χρονος όταν ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφό του. Σε κάθε περίπτωση η ιατροδικαστική δεν έδειξε σημάδια πρόσφατης η παλαιότερης κακοποίησης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X