Κοινωνία

Μητέρα που μετέφερε τραυματισμένο παιδί, εγκλωβίστηκε στην ΛΕΑ που ήταν κατειλημμένη

Μητέρα που μετέφερε τραυματισμένο παιδί, εγκλωβίστηκε στην ΛΕΑ που ήταν κατειλημμένη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εγκλωβισμένη στην κίνηση είναι μία μητέρα που μεταφέρει το παιδί της από τη Χαλκιδικήστη Θεσσαλονίκη, καθώς η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης είναι κατειλημμένη από αυτοκίνητα.

Παρά τα αναμμένα αλάρμ και τις κόρνες της η μητέρα έχει εγκλωβιστεί στο ύψος του Τσάνταλι , μολονότι μεταφέρει το άρρωστο παιδί της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αυτό ανάγκασε τον σύζυγο της και πατέρα του παιδιού να κάνει έκκληση μέσω ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης στους οδηγούς που βρίσκονται στο σημείο και καταλαμβάνουν την ΛΕΑ να ανοίξουν τον δρόμο προκειμένου να περάσει γρήγορα το αυτοκίνητο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ΛΕΑ

Η οδήγηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επιτρέπεται μόνον στα οχήματα επείγουσας ανάγκης, δηλαδή το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Τροχαία καθώς και στα ειδικά οχήματα οδικής ασφάλειας και συντήρησης των αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας.

Η στάση στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως όταν το αυτοκίνητο έχει πάθει βλάβη ή εάν σας σταματήσει η Τροχαία.

Ο νέος ΚΟΚ τιμωρεί τη χρήση της ΛΕΑ με άμεση αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας και άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Πηγή: seleo.gr

Δείτε ακόμη:

Ο αγώνας ενός ασθενοφόρου να φτάσει στον προορισμό του -Το βίντεο έγινε viral

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X