Κοινωνία

Νέα καταγγελία για τους μπράβους και τη “μαφία της Μυκόνου”

Νέα καταγγελία για τους μπράβους και τη “μαφία της Μυκόνου”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κράτος εν Κράτει η “μαφία της Μυκόνου”  δρα ανεξέλεγκτα. Το αποδεικνύουν οι ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα για τα κυκλώματα που δρουν στη Μύκονο προσφέροντας «μαϊμού» τακτοποιήσεις αυθαιρέτων. Στο παράνομο κύκλωμα φαίνεται πως συμμετέχουν πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι αλλά και μπράβοι, που όταν χρειαστεί αναλαμβάνουν να «σβήσουν» τις όποιες φωνές. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία στο Star μεσίτη που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους όταν μίλησε για τα αυθαίρετα.

«Οι παράνομοι είναι περισσότεροι από τους νόμιμους» λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει πως «μου έσπασαν το χέρι και το πόδι επειδή αποκάλυψα τι γινόταν. Ζήτησα να αναρτηθούν οι βεβαιώσεις οικοδόμησης ξενοδοχείου και δέχτηκα επίθεση. Μου έσπασαν το χέρι, το πόδι οι μπράβοι. Είχαν σιδερόβεργες».

Είναι κοινό μυστικό ό,τι συμβαίνει, λέει ο κ. Φλώριος Ασημομύτης που καταγγέλλει  πως οι διοικούντες έχουν επιτρέψει την αυθαιρεσία και όλοι, μεταξύ των οποίων, τοπογράφοι πολιτικοί και μηχανικοί, είναι μιλημένοι.

Αναβαθμίζεται σε κακούργημα ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου

Εξάλλου, αναβαθμίστηκε η κατηγορία για τον άγριο ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού, ο οποίος έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του στη Μύκονο.

Η υπόθεση, αν και αρχικά είχε αντιμετωπιστεί ως πλημμέλημα, αναβαθμίζεται πλέον σε κακουργηματική σωματική βλάβη. Οι έρευνες, αλλά και οι καταγγελίες, στρέφονται στην αποκαλούμενη «μαφία της Μυκόνου» και στη σύγκρουση με τους αρχαιολόγους, που προσπαθούν να θέσουν περιορισμούς στην ξέφρενη και άναρχη ανοικοδόμηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X