Κοινωνία

Νέα μεγάλη ταλαιπωρία με τον Μεγάλο Περίπατο του Μπακογιάννη

Νέα μεγάλη ταλαιπωρία με τον Μεγάλο Περίπατο του Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μεγάλος Περίπατος έχει εξελιχθεί σε μεγάλη περιπέτεια για τους Αθηναίους. Εχει χαθεί ο λογαριασμός. Είτε κάποιος το δει από άποψη κόστους, είτε από άποψη αισθητικής, είτε από άποψη αποτελεσματικότητας, αυτό το έργο καταφέρνει να ταλαιπωρεί το κέντρο της Αθήνας.

Ένα νέο κεφάλαιο στην διαδικασία – ταλαιπωρία του «κεντρικού σχεδιασμού» διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στην Πανεπιστημίου όπου ο Δήμος Αθηναίων υπό τον Κώστα Μπακογιάννη, ξηλώνει τα πεζοδρόμια για να τα … αντικαταστήσει με καινούργια.

Μεγάλος Περίπατος

Ο φαύλος κύκλος προβλημάτων του Μεγάλου Περιπάτου συνεχίζεται και αυτές τις μέρες οι μπουλντόζες και οι σπασμένες πλάκες αντικατέστησαν τις ζαρντινιέρες και τα παγκάκια κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο αποκαρδιωτική.

Από το Δήμο ανέφεραν ότι αυτές είναι οι «πρώτες εργασίες» αποξήλωσης και αντικατάστασης πεζοδρομίων στο πλαίσιο της ανάπλασης της Πανεπιστημίου. Υπενθυμίζοντας ότι η Πανεπιστημίου δουλεύεται τμηματικά ώστε να επιτευχθεί η διαπλάτυνση της οδού, και η τοποθέτηση νέων δέντρων.

Στο μεταξύ τα πεζοδρόμια στην Πανεπιστημίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και τα τελευταία που χρειάζονταν αντικατάσταση, αν κάποιος αναλογιστεί τα υπόλοιπα που υπάγονται στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εικόνες όμως με τα σπασμένα πεζοδρόμια και οι επιπτώσεις του πρόχειρου αυτού σχεδιασμού της πολυδιαφημισμένης ανάπλασης της Πανεπιστημίου αλλά και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης κέντρισε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των χρηστών στο Twitter.

Τα σχόλια πέφτουν βροχή με τους χρήστες να τρολάρουν τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο Μεγάλος Περίπατος συνεχίζει και το νέο μεγαλόπνοο σχέδιο είναι η Μεγάλη Αντικατάσταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X