Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» εξέδιδε την 14χρονη

Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» εξέδιδε την 14χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 24χρονος που κατηγορείται για τη μαστροπεία της ανήλικης είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πρόκειται για τον Ελλάδιο Σπηρλιώτη, ο οποίος είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της «Κιβωτού του Κόσμου», τις οποίες στη συνέχεια απέσυρε, κάνοντας λόγο για ψεύδη.

Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό, ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του. Μάλιστα, ο 24χρονος είναι το άτομο που φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς εφτά βίντεο φρίκης με την 14χρονη. Στο ίδιο κινητό εντοπίστηκαν και μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με κωδικές φράσεις που αφορούσαν την ανήλικη όπως «πάμε για δουλειά», «να μιλήσουμε στην….» κ.ά.

Δείτε το ρεπορτάζ που είχε κάνει τότε το Mega για τον Ελλάδιο Σπηρλιώτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X