Κοινωνία

Νέα υπόθεση revenge porn: Το έστειλε και στην οικογένεια της πρώην του!

Νέα υπόθεση revenge porn: Το έστειλε και στην οικογένεια της πρώην του!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα καταγγελία για revenge porn προκαλεί σάλο. 25χρονος κατηγορείται πως όχι μόνο ανέβασε «ροζ» βίντεο με την πρώτη σύντροφό του στο ίντερνετ, αλλά φρόντισε να το στείλει στην οικογένειά της και το αφεντικό της!

Η αστυνομία, όπως ανακοινώθηκε, πέρασε χειροπέδες στον 25ρονο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (29.12.2021) στην Πάτρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε Τμήμα Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο κατηγορούμενος έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, αφού (!) το ανέβασε στο ίντερνετ, στην οικογένεια και τον εργοδότη της!

Το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διερεύνησε την υπόθεση και αφού διαπιστώθηκε πως όσα έγιναν ήταν όσα κατήγγειλε η γυναίκα, πέρασε και χειροπέδες στον 25χρονο.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X