Κοινωνία

Νοσοκομείο «Μεταξά»: 43χρονη έκανε την αποκλειστική και έκλεβε ασθενείς και συνοδούς – Τραυμάτισε 3 άτομα

Νοσοκομείο «Μεταξά»: 43χρονη έκανε την αποκλειστική και έκλεβε ασθενείς και συνοδούς – Τραυμάτισε 3 άτομα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής μία 43χρονη η οποία «ξάφριζε» χρήματα, κινητά, τραπεζικές κάρτες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από ασθενείς και συνοδούς στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Πειραιά, «Μεταξά». Μάλιστα στην προσπάθειά της να διαφύγει χτύπησε την προϊσταμένη και τον θυρωρό του νοσοκομείου, ενώ τραυμάτισε και έναν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη μπήκε στο νοσοκομείο προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα. Αυτό της έδωσε την άνεση να κινείται στους χώρους και τους θαλάμους του νοσοκομείου ελεύθερα και έτσι έκλεβε κινητά, χρηματικά ποσά και κάρτες από νοσηλευόμενους και συνοδούς τους. Μάλιστα πραγματοποίησε αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Οι πράξεις της έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και συνοδούς και κατά την προσπάθεια τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία σε βάρος νοσηλεύτριας και θυρωρού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της νοσηλεύτριας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να την οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου.

Κατά την άφιξη τους στο Αστυνομικό Τμήμα, η 43χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Από την έρευνα στην κατοχή της βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία δόθηκαν στους κατόχους τους και 30 φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X