Θέμα

Ντροπή στον Ερυθρό Σταυρό: Έστησαν γλέντι σε ώρα εφημερίας – ΕΔΕ σε βάρος της διοικήτριας μετά τον σάλο

Ντροπή στον Ερυθρό Σταυρό: Έστησαν γλέντι σε ώρα εφημερίας – ΕΔΕ σε βάρος της διοικήτριας μετά τον σάλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού, διατάχθηκε μετά τις εικόνες από γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα σε μέρα εφημερίας.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο δημοσίευσε στο «Χ» ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, φαίνονται μουσικοί με όργανα και μέλη του προσωπικού να διασκεδάζουν και να χορεύουν, ενώ δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς.

«Ο απόλυτος εξευτελισμός. Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρος, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία. Διοργανώτρια η Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μία από τους χορευτές μάλιστα.  Υγ. έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…» έγραψε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας σχετικό απόσπασμα από δημοσίευμα για την διορισμένη από την κυβέρνηση διοικήτρια του νοσοκομείου.

 

 

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες, ωστόσο το υπουργείο Υγείας δεν αντέδρασε, μέχρι σήμερα που σχολίασε το περιστατικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να κινητοποιείται μετά τον σάλο που προκλήθηκε και να διατάζει να διενεργηθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ΕΔΕ

Από την 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ.

1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.-

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X