Κοινωνία

Ο  Εretikos Kαζαμίας του 2020 για να μάθετε τι θα πάθετε

Ο  Εretikos Kαζαμίας του 2020 για να μάθετε τι θα πάθετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

( Από τον Φρανκ )

Ιανουάριος

  Ο ήλιος στον Υδροχόο και είναι καιρός να κοιτάξετε εκείνες τις διαρροές του καλοριφέρ. Αυτό το μήνα οι άνδρες είναι πολύ εύθικτοι, αλλά πάντοτε ευάλωτοι στις γυναικείες προκλήσεις.

 Οι γυναίκες από την άλλη μεριά, κατέχουν όπως πάντα τα πάντα! Είναι σταθερές στους δεσμούς τους, οι οποίοι μπορεί να είναι αρκετοί…Oι απανταχού καθηγητές της δημόσιας εκπαίδευσης στην χώρα μας τερμάτισαν τις…διακοπές τους, ενώ όμως περίμεναν  την αργία των τριών ιεραρχών, αυτή καταργήθηκε! Διαμαρτύρεται η ΟΛΜΕ η οποία στις αργίες λέει Oλέ, ενώ ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι οι αργίες είναι για τους τεμπέληδες! Στο μεταξύ η σπουδάζουσα νεολαία αναμένει τις διακοπές του Πάσχα…

O πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. άρα και υποψήφιος πρωθυπουργός, αλλά τελικά νυν υπουργός, αξιότιμος κύριος Τζιτζικώστας αποφάσισε να γυρίσει ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου, και τον διάσημο σκηνοθέτη κύριο Σειρηνάκη. Τίτλος… Σειρήνες του Δημοσίου!

H Νέα δημοκρατία αποφάσισε να εξετάσει τα πτυχία των υπουργών της εξονυχιστικά, ενώ στον Σύριζα όλοι ξύνουν τα νύχια τους για καυγά. Στο τέλος αποφασίζουν ότι θα τους εκπροσωπήσει ένας που τσακώνεται πολλάκις. Δηλαδή…Ο Πολάκης! Φήμες ότι η επόμενες κακοκαιρίες θα ονομαστούν κατά σειράν Κατερίνα, Ζωή, και Αντιγονάκι. Για ποιο λόγο η Ζηνοβία προηγήθηκε είναι άγνωστο. O Γιώργος Παπαδάκης του Αντέννα δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει δύο εκπομπές. Το πρωί ενημέρωση και το βράδυ διασκέδαση. Δηλαδή το πρωί  μαθήτρια και το βράδυ πόρνη. Ερωτηθείς γιατί απάντησε. – Διότι η Κηφισίας δεν είναι Συγγρού! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι το 2025 ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα επιλέγεται πλέον με το προηγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης A-B-B-B. Δηλαδή με το… Αa- Bε- Βa- Blom!

Φεβρουάριος

Ο ήλιος στους ιχθείς οι οποίοι ως γνωστόν βρωμάνε απ΄το κεφάλι  γι΄αυτό είναι απεχθείς. Προτιμάτε καλύτερα τους κατεψυγμένους, που έχουν λιγότερη φορμόλη. Πάντως οι άνδρες που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο είναι ζηλιάρηδες. Τόσο που στο τέλος μένουν μόνοι. Οι γυναίκες είναι καλές και αφοσιωμένοι σύζυγοι. Ξέρουν ότι για να κρατήσει ένας γάμος απαιτείται σιγή ιχθύος.

O Μητσοτάκης  δεν ξεκουράστηκε αρκετά μετά από 36 μέρες διακοπών, μέσα σε έξη μήνες γι΄αυτό με πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάει.

Τα χιονοδρομικά κέντρα  επιτέλους έχουν αρκετό χιόνι. Επειδή όμως τα Σαββατοκύριακα εκεί γίνεται της μουρλής, με τις δρεπανιφόρες σανίδες, αυτοί που ξέρουν επισκέπτονται τα μικρά κέντρα που είναι πιο ήσυχα.

Στις 14 του μήνα γιορτάζουν οι ανθοπώλες και οι κοσμηματοπόλες, οι οποίοι είναι ερωτευμένοι με τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης,  ορίστηκε γενικός επιθεωρητής όλων των βιογραφικών της Νέας Δημοκρατίας, για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι τέρας μορφώσεως και δεύτερον γιατί αρχίζουν οι… Απόκριες! Από την άλλη μεριά η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε την διαγραφή του μισού ΠΑΣΟΚ και την αναδιοργάνωση του κόμματος. Οπότε αυτό ονομάστηκε απλά ΣΟΚ…Τώρα μόλις έγινε γνωστό ότι πριν λίγο καιρό ο κύριος Μητσοτάκης έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ ταχύτητας στο Μέτσοβο κάνοντας mountain bike! Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες  τον κυνήγησε ένα κοπάδι αγριογούρουνα κρίθηκαν αβάσιμες…

Στο μεταξύ ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η χώρα του διεκδικεί μια θέση στην…Ανταρκτική, γι΄αυτό παρήγγειλε δύο παγοθραυστικά, ενώ αυτοανακηρύχτηκε προστάτης των…Πιγκουίνων!

Mάρτιος

Ο ήλιος ΄΄με τα δόντια ΄΄ στον Κριό. Αλλά δεν είναι μόνο ο ήλιος, σχεδόν όλοι, γυναίκες και άνδρες αυτόν τον μήνα είναι στον Κριό! Αιτία τι άλλο η απιστία. Η οποία δίνει και παίρνει… Στις 8 Μαρτίου εορτάζεται η Κυριακή της Ορθοδοξίας κατά την οποίαν συνεχίζουν να ακούγονται επτά ωραιότατοι αναθεματισμοί για τους Έλληνες! Φυσικά δεν διαμαρτύρεται κανείς, αλλιώς τι θεοκρατικό κράτος θα είμαστε… Επ΄ευκαιρία της καθαράς δευτέρας ο Κώστας Μπακογιάννης θα καθαρίσει  τις πλατείες της πόλης από τις τσίχλες! Δεν θα πάει όμως στην πλατεία Εξαρχείων, αν και είχε πει για τους μολοτοσοφιστές, ότι μόλις γίνει δήμαρχος θα τους κάνει τα αυτιά μαστίχες!

 O Τόμ Χανκς δήλωσε ότι τώρα που είναι Έλληνας θα επισκεφθεί ως ναυαγός όλες τις Ελληνικές βραχονησίδες, μετατρέποντάς τις σε νησίδες ασφαλείας! Στο μεταξύ τα πράγματα στη Λιβύη έχουν αγριέψει. Αν σας έρθει χαρτί να παρουσιαστείτε στην Τρίπολη, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας…  O Eρντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία διεκδικεί το λιμάνι της Άκαμπα στην ερυθρά θάλασσα, διότι το απέσπασε παρανόμως το 1917 ο Λώρενς της Αραβίας και αργότερα το ανακατέλαβε ο Πήτερ Ο Τούλ! Προτίθεται δε να στείλει ερευνητικά σκάφη για γεωτρήσεις στην περιοχή. Ερωτώμενος από πού πήρε άδεια απάντησε ότι έχει στα χέρια του επίσημο έγγραφο του…Ομάρ Σαρίφ!

Απρίλιος

Ο ήλιος στον Ταύρο τον οποίο ως γνωστόν πρέπει να πιάσεις από τα κέρατα. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις παροιμίες, αλλά και στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Σύμφωνα με το έθιμο δεκάδες ταύροι ξαμολιούνται στους δρόμους και κυνηγάνε τον κόσμο. Τον περασμένο χρόνο στο  φεστιβάλ του Ιουλίου που έγινε εκεί, μάθαμε ότι παίρνουν μέρος και Ελληνικές οικογένειες! Ανάμεσα στο ποδοβολητό των αφηνιασμένων ταύρων ακούστηκε καθαρά η φωνή μιάς Ελληνίδας μάνας να ωρύεται…     

 << Ιφιγένειαα…Σπίτι γρήγορα >>.

 Τον Απρίλιο οι άνδρες είναι πραγματικοί ταυρομάχοι, αλλά σχεδόν πάντοτε χάνουν τη μάχη. Αυτό συμβαίνει γιατί επιμένουν να αντιμετωπίζουν όχι ταύρους αλλά γυναίκες. Την πρωταπριλιά τα ψέματα δίνουν και παίρνουν αλλά το καλύτερο είναι αυτό με  υπουργό της κυβέρνησης , να δηλώνει ότι η εκτροπή του Αχελώου θα πραγματοποιηθεί!

Στις 19 Απριλίου ημέρα του Πάσχα γίνεται χαμός έξω από το σπίτι του συνδικαλιστικού εκπρόσωπου των αστυνομικών Μπαλάσκα. Αιτία… Οι δηλώσεις του πριν από καιρό. Τότε που έλεγε ότι οι ταράτσες είναι δημόσιος χώρος! Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν εν χορώ…΄΄ Πάμε για Πάσχα στην ταράτσα του Μπαλάσκα΄΄.

 Μάιος

Ο ήλιος στους διδύμους. Ως γνωστόν δίδυμοι είναι κεραυνοί και τέκνα του αιθέρος. Ο κεραυνός κι΄ο έρως! Αυτά όταν είσαι νέος, γιατί όταν γεράσεις τραγουδάς…

-Ο Μαίος μας έφτασε εμπρός γριές και γριοί να τον προαπαντήσουμε παιδιά μες΄τα ΚΑΠΗ. Ρώτησαν ένα μέλος αν είναι ευχαριστημένο με αυτές τις συνάξεις της τρίτης ηλικίας κι΄εκείνος τους απάντησε σκωπτικά: -Ανάθεμα δυό πράγματα…Φτώχια μα και γεράματα…

 Γνωστή αστέρας της τηλεόρασης σταμάτησε για λίγο τις εμφανίσεις. Αιτία οι μακριές τεχνητές βλεφαρίδες της. Ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά έβγαλε κριθαράκι, το οποίο λόγω των μετατροπών μεταλλάχτηκε σε…Κριθαρότο!

Στις 28 του μήνα είναι της Αναλήψεως! Αυτή την ημέρα θα μπουν στα ΑΤΜ οι συντάξεις του Ιουνίου…Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε…

Αυτό τον μήνα υπάρχει  μία σημαντική εορτή για τις γυναίκες. Των μυροφόρων! Εορτάζουν όλα τα αρωματοπωλεία! Οι άνδρες υπόσχονται στις γυναίκες ότι θα τις πάνε στα πέρατα του κόσμου και εκείνες λένε χαδιάρικα.

-Προτιμώ να πάμε κάπου αλλού…Πού; Μα στα πέρατα του… Ηοndou!

Οι πάντες τρέχουν στα γυμναστήρια ενόψει καλοκαιριού. Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι άνδρες ψάχνουν για ένα μηχάνημα που θα τους κάνει δημοφιλείς στις γυναίκες. Στο τέλος καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεται να ιδρώνουν γιατί το μηχάνημα αυτό βρίσκεται στην είσοδο του γυμναστήριου και δεν είναι άλλο από  το…ΑΤΜ!

Ioύνιος

Ο ήλιος στον καρκίνο και προσοχή στις ελιές στο σώμα. Δηλαδή τους σπίλους. Ως γνωστόν ο σπίλος δεν πιάνεται φίλος. Με πρώτη ευκαιρία γρήγορα στον δερματολόγο. Προσοχή επίσης στα γυναικεία λίφτινγκ στο λαιμό. Μη το παρατραβάτε γιατί μπερδεύονται οι ελιές με τις… Θηλές!

Τον Ιούνιο οι άνδρες είναι πολλή ευγενικοί γενναιόδωροι και τους αρέσει η τάξη. Η Τελευταία του αναμορφωτηρίου θηλέων! Τον Ιούνιο αρχίζουν τα μπάνια του λαού. Αν και μερικοί συνεχίζουν την λαϊκή παράδοση του μπάνιου του Σαββάτου…Οι άνδρες είναι συμπαθητικοί ευπροσήγοροι, ευγενικοί αλλά καραφλοί! Άλλη μόδα κι΄αυτή. Αντίθετα οι γυναίκες αλλάζουν χτένισμα και χρώμα μαλλιών κάθε εβδομάδα. Η ημέρα του Αγίου πνεύματος – βοήθειά μας – πέφτει Δευτέρα οπότε οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τετραήμερη αργία…(μαζί με τη σημαία). Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν είναι του πνεύματος, επομένως δουλεύουν.

Στις 21 του μήνα έχουμε έκλειψη ηλίου, μερικά ορατής στην Αθήνα. Έχουμε όμως και ολική έκλειψη του ποδοσφαίρου μας στο ΥURO που ξεκινάει.

Το δικό μας παιδόσφαιρο δυστυχώς  απουσιάζει. Τόφαγε η μαρμάγκα του κάθε ΕΠΟχικού μάγκα.

Επιτέλους βγήκανε τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Θα τα πάρουν με 320 δόσεις. Τις πρώτες 100 εν ζωή και τις υπόλοιπες μετά θάνατον. Τυχεροί οι καθολικοί γιατί θα πληρωθούν αυτόματα τα συγχωροχάρτια τους!

 Ο Ερντογάν ετοιμάζει την παράπλευρη διώρυγα του Βοσπόρου, που θα καταργήσει την συνθήκη του Μοντρέ, σύμφωνα με την οποία χρόνια τώρα όλοι περνάνε από τον Βόσπορο τσάμπα… Θέλει έσοδα για να συντηρεί τα χλιδάτα ανάκτορα. H νέα διώρυγα θα είναι ισάξια αυτής του Παναμά και θα ονομάζεται διώρυγα του…Μποναμά!

Ιούλιος 

Ο ήλιος στον Λέοντα! Όχι κυρία μου δεν βρυχάται ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά ο βασιλιάς της κρεβατοκάμαρας. Πρόκειται για τον κύριο που κοιμάται δίπλα σας. Ας προσέχατε όταν τον παντρευόσαστε. Καλά δεν βλέπατε ότι ο λαιμός του είναι ένα με τον σβέρκο του; Ζέστη παντού. Στους δρόμους, στην παραλία, στη θάλασσα. Τι κάθεστε; Αρχίστε τα κρύα νερά, τις κομπρέσες και τα κρύα αστεία. Τον Ιούλιο οι άνδρες είναι πολλοί παρατηρητικοί, ιδιαίτερα στις παραλίες. Οι γυναίκες πάλι φοράνε εκείνα τα μικροσκοπικά μπικίνι που θυμίζουν φύλο συκής. Οι αισιόδοξοι χίλια χρόνια τώρα περιμένουν ένα πρόσωπο που κάνει θαύματα, να εμφανιστεί και πάλι για να το καταραστεί  να πέσει και αυτό! Όπως κάθε χρόνο αρχίζουν οι διακοπές. Τις καλύτερες διακοπές τις κάνει η ΔΕΗ. Δεν είναι διακοπές ρεύματος. Πρόκειται για τις διακοπές των υψηλόμισθων διορισμένων στελεχών. Να δούμε τι θα κάνουν όταν φύγουν όλοι οι πελάτες και πάνε στις ιδιωτικές εταιρείες…Ξαπλώστρες παντού! Οι ξαπλωμένοι αυτό το μήνα είναι περισσότεροι από αυτούς που στέκονται όρθιοι. Όπως λέει και ο σοφός λαός ΄΄Ξαπλωμένος κανείς δεν σκοντάφτει΄΄. Στη Μύκονο ένα μεγάλο ψητό καλαμάρι στοιχίζει όσο ένα ταξίδι είκοσι χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα.

Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες  που θα γίνουν στο Τόκιο. Αν έλεγες σε έναν αθλητή της αρχαίας Ολυμπίας ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες κάποτε θα γίνουν στο Τόκιο, θα απαντούσε ότι είσαι ο…Πινόκιο!

Αύγουστος

Ο ήλιος στην παρθένο. Μιλάμε για είδος εν ανεπαρκεία. Πάντως οι αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι όλοι οι παρθένοι έχουν μυαλό ξυράφι. Γι΄αυτό και είναι εν ανεπαρκεία. Οι άνδρες είναι σεμνοί, σέβονται και τιμούν τις παραδόσεις. Ειδικά αυτές της πίτσας κατ΄οίκον. Οι γυναίκες αυτό το μήνα παρ΄όλη τη ζέστη είναι οι περισσότερες κρυωμένες. Οι κακεντρεχείς τις ονομάζουν μυξοπαρθένες. Ο δεκαπενταύγουστος αυτό το χρόνο πέφτει Σάββατο. Θρηνούν οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί χάνουν την αργία. Όμως ώ του θαύματος προστίθεται και η Παρασκευή. Έλα παναγία μου! Αύγουστε καλέ μου μήνα, που να πήγε η πολιτική ρουτίνα; Μα διακοπές φυσικά. Γι΄αυτό εξελέγησαν όλοι οι πολιτικοί μας, για να κάνουν άνετα τις διακοπές του και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Πρέπει να ξεκουραστούν οι καημένοι μη τύχη και πάθουν κανένα κακό από την υπερκόπωση. Αλλά ακόμη και τότε υπάρχει μέριμνα. Γι΄αυτό ακριβώς ο Σλοβάκος συγγραφέας Ζάρκο Πετάν έχει πει ότι: Αυτοί που κηδεύονται δημοσία δαπάνη, συνήθως έχουν ζήσει δημοσία δαπάνη!

Τον Αύγουστο ως γνωστόν δύο είδη είναι παχιά οι κολιοί και οι…μύγες. Το πρώτο είδος τρώγεται, το δεύτερο τρώει ότι περισσέψει…

Αυτό το μήνα η κόλαση και ο παράδεισος έρχονται πολύ κοντά τουλάχιστον γεωγραφικώς. Μιλάμε για ελάχιστα μίλια δρόμο…

 Η Μύκονος και η Τήνος περιμένουν τους πιστούς τους. Προσοχή όμως πρέπει να τηρηθεί η σωστή σειρά. Πρώτα πηγαίνεις στη Μύκονο σχεδόν γυμνός, για να κολαστείς και μετά στην Τήνο γονατιστός  για να συγχωρεθείς…

Ο Ερντογάν επανήλθε δηλώνοντας ότι ΄΄Η ασφάλεια μας βρίσκεται ακόμη και πέρα από τα σύνορά μας. Ερωτώμενος μέχρι πού… Απάντησε –Μέχρι τον πλανήτη Άρη!

Σεπτέμβριος

Ο ήλιος στον ζυγό και…τους ζυγούς λύσατε. Τα περισσότερα διαζύγια συμβαίνουν αυτό το μήνα. Οι άνδρες είναι δυνατοί και έχουν θέληση για ζωή. Οι γυναίκες πάλι παντρεύονται μικρές και είναι ολιγόλογες. Άλλο εάν αργότερα μεγαλώνοντας εξελίσσονται σε γλωσσοκοπάνες. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των δερματολόγων. Καημένες και καημένοι τρέχουν ηλιοκαμένοι στους γιατρούς. Μυστήριο πως κατάφεραν να μεταλλαχτούν από λευκοί σε μιγάδες, μαύρους ή και ερυθρόδερμους. Άσε που θάμπωσαν και τα τατουάζ και δεν διακρίνονται. Κρίμα τις τρύπες που έκαναν στα ρούχα τους για να φαίνονται. Αρχίζει ο τρύγος! Της εφορίας φυσικά… Τόσο οι μισθωτοί, τόσο οι συνταξιούχοι. Κατραπακιές από παντού. Μόνιμα κερδισμένοι οι φοροφυγάδες. Στο Ηρώδειο ανεβαίνει μια μοντέρνα τραγωδία που αρχίζει ως εξής: ΄΄Έστι ουν εφορία μέγεθος πράξεως σπουδαίας ως συντελείας΄΄. Στο μεταξύ ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων. Όλοι ασχολούνται με αυτούς που πέρασαν. Οι αποτυχόντες στα τάρταρα ή στο εξωτερικό. Χιλιάδες επιτυχόντες εξακοντίζονται στα περίφημα Τ.Ε.Ι. Δηλαδή στα Γκράβαρα, στην Αλαμάνα ή ακόμη πιο μακριά στου διαόλου τη μάνα. Πανηγυρίζουν οι επαρχιώτες! Κι΄αυτό γιατί  Τ.Ε.Ι. σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει…

 Τεφαρίκια- Επαρχιακών- Ιδιοκτησιών! 

Οκτώβριος

Ο ήλιος στον Σκορπιό. Οι άνδρες έχουν φιλοδοξίες και συγχρόνως μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Γι΄αυτό την πατάνε συνέχεια. Οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες, αισθηματικές, αλλά έτσι και τις πειράξεις και σε τσιμπήσουν την έβαψες. 

Είπαμε Οκτώβριος όχι Οκτώμβριος…Το δεύτερο επιτρέπεται μόνο αν είσαι εκφωνητής ή τηλεπαρουσιαστής στα ΜΜΕ. Φέτος η επέτειος του ΟΧΙ πέφτει Τετάρτη. Ατυχία για το δημόσιο…Πάνε τα όνειρα για τριήμερο. Τον Οκτώβρη ο λαός λέει: ΄΄Οκτώβρη αν δεν έσπειρες, πολλά σακιά δεν γέμισες΄΄. ΄΄Μα πώς να γεμίσουν τα σακιά αν δεν υπάρχει οικονομισιά ; ( Νεότερη παροιμία ). Ανοίγουν τα σχολεία. Τα παιδιά των πολιτικών, όπως πάντα, πηγαίνουν στα ιδιωτικά ενώ τα παιδιά των ψηφοφόρων στα δημόσια. Άα… Όλα κι΄όλα. Η δημοκρατία θέλει θυσίες.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα πάρει σύνταξη και θα πάει στο ΚΑΠΗ. Όχι βέβαια στο οποιοδήποτε, αλλά  οπωσδήποτε στο…TOΠ ΚΑΠΙ! Το οποίο βρίσκεται στον πρώτο λόφο της πόλης. Από εκεί θα ελέγχει όλους τους τσαμπατζήδες που περνάνε με τα σκάφη τους από τον Βόσπορο, μέχρι να γίνει η νέα διώρυγα και τα λέμε…

Νοέμβριος

Ο ήλιος στον τοξότη. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει: ΄΄ Τον Νοέμβριο ,ούτε τσοπάνος στα βουνά ούτε ζευγάς στον κάμπο΄΄. Η σύγχρονη λογική όμως μας λέει: Ούτε στην Κινέτα εξοχικό, ούτε στη Μάνδρα σπίτι. Υπάρχουν όμως και οι σοφοί γέροντες. Ένας από αυτούς  μας προειδοποιεί βαθυστόχαστα.. 

-Ομίχλη τον Νοέμβρη… Χριστούγεννα Δεκέμβρη! 

 Οι άνδρες συνεχίζουν να είναι φιλόδοξοι, αλλά δεν προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις με αποτέλεσμα να χρεωκοπούν συνεχώς. Οι γυναίκες είναι πολύ εκδικητικές και ιδιαίτερα ζηλιάρες. Αχίλλειος πτέρνα τους οι φιλοφρονήσεις. Έτσι και πεις σε γυναίκα τοξότη ότι δείχνει πιο νέα, τότε αυτή θα γίνει η νέα Δουλτσινέα που στο πρόσωπό σου βρήκε τον Δον Κιχώτη!

Σε Αθηναϊκό θέατρο ανεβαίνει το αναρχικό έργο ΄΄Και οι τσιμεντόλιθοι έχουν ψυχή΄΄. Στην πρεμιέρα θα παραβρεθούν η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη καθώς και αντιπρόσωποι από τις μάνδρες οικοδομικών υλικών.

Βροχές παντού. Ευτυχώς γιατί έτσι σβήνουν οι μολότωφ, που αυτό το μήνα έχουν την τιμητική τους. Τουρίστες έρχονται να δούνε από κοντά το θέαμα. Η κυβέρνηση πρότεινε συμβιβαστική λύση. Οι πιο ικανοί μολοτοφιστές να γίνουν λαμπαδηδρόμοι να μη τους τρώνε οι δρόμοι.

Στις 30 του μήνα έχουμε έκλειψη σελήνης, την οποία θα παρακολουθήσουμε όπως πάντα από την τηλεόραση. Εξαίρεση αποτελούν οι ρομαντικοί που θα βρίσκονται στο ύπαιθρο. Αυτοί  θα τη δουν από το τάμπλετ ή το κινητό!

 Δεκέμβριος

Ο ήλιος στον Αιγόκερω κι΄ο μήνας στον παλιόκαιρο. Αλήθεια πως πέρασε έτσι ο καιρός. Τελειώνει ο χρόνος. Η γη έκανε ακόμη μια περιστροφή γύρω απ΄τον ήλιο και ο χρόνος μας λέει χωρίς περιστροφές ότι γεράσαμε τόσο όσο…

Οι άνδρες είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί γιατί είναι ο μήνας των δώρων. Όσοι είναι ανοιχτοχέρηδες ανοίγονται, ενώ οι τσιγκούναροι κρύβονται.. Τα Χριστούγεννα πέφτουν Παρασκευή, οπότε στο δημόσιο έχουν ουσιαστικά μια εβδομάδα αργία!

Ήταν τέτοια η επιτυχία με τον περσινό φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας που φέτος θα επαναληφθεί! Την απόφαση πήραν στον Δήμο οι ατσίδες με τα μπλέ!

Κυβερνητικοί κύκλοι ανακοίνωσαν ότι από φέτος τα κάλαντα θα λέγονται ηλεκτρονικά με e mail για λόγους ασφαλείας. Τα χρήματα θα εισπράττονται με P.Ο.S. με απευθείας σύνδεση στο υπουργείο οικονομικών, όπου θα παρακρατείται ο Φ.Π.Α. 

Ο Πατούλης ετοιμάζεται ξανά για διακοπές στο Λονδίνο. Είναι πολύ σικ αυτές οι διακοπές για δύο λόγους: Πρώτον για λεζάντα και δεύτερον γιατί έτσι αφήνουμε τις ευθύνες στην πάντα και άς΄τους άλλους να θάβονται στο χιόνι. Οπότε φύγαμε με χίλια να γλυτώσουμε απ΄τα Βίλια…

Οι συνταξιούχοι πληρώνονται όπως πάντα στις 20 του μήνα. Ωραίο το κόλπο της κυβέρνησης. Νομίζουν οι μαύροι, ότι πήραν δώρο! Ξεχνάνε ότι θα πληρωθούνε μετά από 40 ημέρες! Η κυβέρνηση τους έχει για…λεχώνες που ξεγεννάνε το νέο χρόνο! Σαφώς πρόκειται για μαύρη μαγεία…

 Οπότε χρόνια πολλά και εις άλλα με υγεία…                                                                                    

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X