Κοινωνία

Ο Νάσος Ηλιόπουλος “καρφώνει” τον Ακη Σκέρτσο για το Food Pass των 0,73 ευρώ την ημέρα

Ο Νάσος Ηλιόπουλος “καρφώνει” τον Ακη Σκέρτσο για το Food Pass των 0,73 ευρώ την ημέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αισχροκέρδεια στην ακρίβεια που αποκάλυψαν οι Τάσεις της MRB προκαλούν νευρικότητα στην κυβέρνηση, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος  σε ανάρτηση σχετικά με το Food Pass με την οποία απαντά στην ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Ειδικότερα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι διακρίνει μια… νευρικότητα από πλευράς αντιπολίτευσης για το Food Pass, την οποία κατηγόρησε ότι ειρωνεύεται το νέο μέτρο. Και όταν κάνει λόγο για μέτρο εννοεί το ποσό των… 22 ευρώ που ανακοίνωσε χθες από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, καθώς τόσο περίπου θα φτάνει το νέο επίδομα για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό.

Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε: «Διακρίνω μια κάποια νευρικότητα από το γεγονός ότι πάνω από 70% των πολιτών μιλάνε για αισχροκέρδεια και όχι απλά για ακρίβεια (τάσεις MRB). Μιλώντας για αισχροκέρδεια, αναγνωρίζουν την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X