Κοινωνία

Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τον αγώνα-Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τον αγώνα-Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις επάλξεις οι καλλιτέχνες με νέα 24ωρη απεργία και πορεία προς την πλατεία Συντάγματος ενώ κατέθεσαν και προσφυγή στο ΣτΕ για την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος που υποβαθμίζει σε επίπεδο απολυτηρίου Λυκείου τα πτυχία τους.

Τα σωματεία των καλλιτεχνών κρατούν μικρό καλάθι παρά τις «μισές» δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου ο οποίος εκτός από έωλες δεσμεύσεις, προχώρησε σε μια απίστευτη λαθροχειρία μιλώντας ανοιχτά για την κατάργηση του άρθρου 16 για τη δημόσια δωρεάν Παιδεία.

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο υπό κατάληψη θεάτρο Ρεξ, με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους: Γ. Νταλάρας, Μ. Πασχαλίδης, Ν. Μποφίλιου, Τ. Τσανακλίδου, Ρ. Αντωνοπούλου, Μ. Φάμμελος, Π. Θαλασσινός, Φ. Βελεσιώτου, Γ. Μεράντζας, Ελ. Ζουγανέλη, Στ. Δρογώσης, Kollectiva, Magic de spell, Υπεραστικοί, Δ. Τσακνής κ.ά.

Ο πολύμορφος αγώνας τους μπαίνει στον δεύτερο μήνα με διαδηλώσεις εκκλήσεις σε ουσιαστικό διάλογο, καταλήψεις δραματικών σχολών από σπουδαστές, ενημερώσεις των θεατών μετά το τέλος των περισσότερων θεατρικών παραστάσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X