Κοινωνία

Περίεργο σενάριο για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Δεν θεωρούμε το κίνητρο εργατικό – Έγινε κάτι βαθύτερο»!

Περίεργο σενάριο για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Δεν θεωρούμε το κίνητρο εργατικό – Έγινε κάτι βαθύτερο»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μακελειό: Ο ναυτιλιακός οικονομολόγος Γιώργος Ξηραδάκης, το πρωί της Τρίτης (13/2), μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σφαγή στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, είπε για τον Αιγύπτιο μακελάρη πως «δεν θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, έγινε κάτι βαθύτερο».

Οι Αρχές αναζητούν τον λόγο που ο 76χρονος Αιγύπτιος και εργαζόμενος στην οικογένεια Καρνέση επί 35 χρόνια, πήρε την καραμπίνα και αιματοκύλησε τα γραφεία της ναυτιλιακής.

Προς το παρόν, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 76χρονος να ήθελε να εκδικηθεί την εφοπλιστική οικογένεια, καθώς είχε απολυθεί πρόσφατα και έπρεπε να φύγει από το σπίτι, όπου ζούσε για χρόνια.

«Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι κι αυτό είναι το κομμάτι, το οποίο βεβαίως όλοι το καταδικάζουμε.

Δεν πρέπει κανείς να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί, αλλά δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 76χρονου όπλισε το χέρι του».

«Ήταν τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε για τον αιγυπτιακής καταγωγής 76χρονο που προκάλεσε το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ πρόσφατα είχε απολυθεί και είχε γίνει έξωση από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η εταιρεία.

«Έβλεπες τον Σπύρο τον Καρνέση και ήταν πάντα μαζί ο Άρης.

Απ’ ό,τι έμαθα, ο άνθρωπος αυτός βοηθούσε και πολύ την μητέρα των κοριτσιών και του Σπύρου και του Προκόπη.

Ήταν ο επιστάτης όλης της οικογένειας. Του δώσανε ένα διαμέρισμα πέρα από το οίκημα που είχε στους Πεταλιούς. Είχε και ένα σπίτι στην Γλυφάδα για να μένει και του είχανε τάξει, ότι εκεί θα έμενε εφ’ όρου ζωής, μέχρι να φύγει και να επιστραφεί στην οικογένεια», πρόσθεσε.

«Αυτό φάνηκε και πιθανότατα η εύκολη λύση για να πεις ότι όπλισε το χέρι ή το μυαλό του, θόλωσε», συνέχισε ο Γιώργος Ξηραδάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X