Κοινωνία

Ποιοι συνέλαβαν τους δύο επικίνδυνους δραπέτες-Επιχείρηση αστραπή

Ποιοι συνέλαβαν τους δύο επικίνδυνους δραπέτες-Επιχείρηση αστραπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους δύο επικίνδυνους δραπέτες συνέλαβαν με μία επιχείρηση αστραπή οι άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Επενέβησαν δυναμικά και αστραπιαία σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες και πάλι στους δύο επικίνδυνους κακοποιούς που το απόγευμα της Τετάρτης είχαν αποδράσει κατά τη μεταγωγή τους στα Χανιά από το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το ισόγειο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τρίτο πρόσωπο αλλά παρέμενε άδειο και οι αστυνομικοί κατά την εισβολή τους βρήκαν μόνο ένα κρεβάτι.

Οι δύο ισοβίτες ήταν οπλισμένοι με ένα περίστροφο αλλά η ακαριαία επιχείρηση των αστυνομικών δεν τους άφησε κανένα περιθώριο να αντιδράσουν.

Ένας από τους κακοποιούς προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο της τετραόροφης πολυκατοικίας αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικό.

Τι εγκλήματα έχουν διαπράξει οι δύο δραπέτες

Οι δυο Αλβανοί βαρυποινίτες κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες και μάλιστα ο ένας για την δολοφονία ενός παιδιού 2,5 ετών στην Καλαμάτα, το Νοέμβριο του 2011 έπειτα από εντολή θανάτου που είχε λάβει από επίσης γνωστό κακοποιό και βαρυποινίτη, οποίος του έλεγε στις τηλεφωνικές συνομιλίες να αποκεφαλίσει το 2,5 ετών αγοράκι και στην συνέχεια να σκοτώσει το πατέρα του παιδιού, καθώς ήθελε να αυτονομηθεί από την ομάδα στην Μεσσηνία και να αναλάβει μόνος του την διακίνηση κοκαΐνης στην περιοχή.

Ο δεύτερος Αλβανός, είχε σκοτώσει το 2014 κατά την διάρκεια ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στην Ελευσίνα τον ιδιοκτήτη, τον οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ διότι τόλμησε απλά να αντισταθεί, βυθίζοντας στο πένθος και την ορφάνια, μια ολόκληρη οικογένεια.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X